Як припинити перетворення влади на новий режим Януковича

0
83

Як припинити перетворення діючого Президента у попереднього?

Може, почнемо називати його Петром Олексійовичем Януковичем?

Охендовський на чолі Центрвиборчкому – це така ганьба України, як і Шокін на чолі Генпрокуратури, як і Баулін на чолі Конституційного суду, як і Пушняков на чолі Сухопутних військ, як і Терещук на чолі міліції Києва… Цей список людей попереднього Президента, яких утримує на посаді нинішній, є величезним до огиди.

Вони ж не просто утримуються на посадах, вони шкодять державі.Ганебні вибори у Чернігові, зірвані вибори в Маріуполі, скасування другого туру виборів мера Павлограда тільки тому, що туди вийшов Титановий Джексон – це лише найбільші відомі факти цієї шкоди.

Фарсу в цю трагедію додає розуміння, що повноваження більшості членів ЦВК закінчилися більше року тому! Лихо в тому, що за діючим законодавством вони не можуть бути звільнені без ініціативи Президента.

Ми ще на початку вересня подали законопроект, який забороняє таким членам ЦВК залишатися на посадахhttp://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=55820.

Ми офіційно представили Президенту кандидата від Самопомочі – Євгена Радченка, одного з творців Комітету виборців, міжнародного спостерігача на багатьох виборах, якого нам порадила ОПОРА.

Ні, Петру Олексійовичу Януковичу треба тримати Охєндовського.

Сьогодні фракція збирається для обговорення і цієї біди

Єгор Соболєв

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here