Вона повертається в ПАРЄ

0
116

В 1919 році на Паризькій мирній конференції «цивілізований світ» відмовився підтримувати Українську народну республіку. Це дало змогу Росії окупувати частину території України.

В той час, коли Армія УНР вела криваві бої з армією РФ, яка рвалася до Угорщини, щоб підтримати там комуністичний заколот організований за допомогою її агентури. Саме УНР захистила тоді Європу від вторгнення московської орди, але сама впала під її ударами.

Згодом Німеччині дозволили анексувати частину території Чехословакії. Це стало прологом до Другої Світової війни, розпочатої з нападу на Польщу.

Історія не навчила європейських політиків. Вони продовжують торгувати принципами, ставлячи під загрозу колективну систему безпеки світу. Наслідком може стати третя світова війна. Слід констатувати факт безпомічності української зовнішньої політики. Вона провальна. Такою була при Порошенку і такою залишається при Зеленському.

Повернення РФ до ПАРЄ – свідчення того, що Рада Європи віджила себе, як колись Ліга Націй. Європі необхідна нова структура і система безпеки.

Для цього я та #залізна_команда йдемо до парламенту. Україні потрібен прагматичний та рішучий захист державних інтересів на міжнародній арені. Україні потрібна зовнішня політика, яку проводить Олег Ляшко. Тому, 21-го липня – за Радикальну партію.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here