Влада навчає українців боятись всіх і всього довкола

0
71

Читаючи різні статті журналістів, блогерів, просто активних людей в соцмережах, наткнувся на цікаву статтю про страх.

Страх людей. Страх української інтелігенції… В коментарях, як завжди ватні комуністи розповідають, що українці це стадо баранів, котрих жене в стійло господар-поводир. Це їх стиль. Тут нічого не вдієш. Прихильники «русского мира» є такі, які вони є. Їх не змінити. Інформаційна війна продовжується…

Нас, українців, хочуть впевнити в тому, що ми всіх боїмося. Наводячи одиничні приклади, переконуючи всіх, що цілий суспільний клас (інтелігенція) це боягузи. Але ці «боягузи» стояли на барикадах. Брали участь в найжорстокіших протистояннях в Києві. Вели безкомпромісну боротьбу незважаючи на небезпеку по всій Україні.

Люди повинні мати право осуджувати «страхи» інших, лише в тому разі, коли показують власну сміливість. Довести власну сміливість, честь, гідність – можна лише у протистоянні з сильним опонентом. «Йдучи проти течії». Воювати із завідомо сильнішим ворогом і лише в тому випадку робити заклики до інших. А коли людина просто займається критикою, не маючи сміливості самій боротися і вести за собою однодумців, то ця людина немає права іншим ставити оцінки.

Не буду лукавити, в кожної людини є власні страхи і кожен з ними бореться, або не бореться. Це вибір кожного. Але заяви про боягузтво цілого класу це профанація. Українська нація сильна і непереможна, а все інше просто балаканина і абсурд.

Завершити хотів би тим, що політики не повинні людей переконувати не боятися, тим більше не повинні залякувати людей. Кожен сам повинен осмислено приймати рішення ризикувати чи ні. І навіть коли відчайдушний вчинок особа вирішила не робити це не страх, а рішення.
А захищати державу, націю, народ це обов`язок кожного українця. І саме ми, повинні переконувати і вселяти страх у ворогів України. Так казав наш провідник: «Наша влада буде страшною для наших ворогів».

P.S. Лише легковажність народів та їх урядів стимулює окупантів до нападів. Лише тваринний страх може зупинити агресора. Тому для завершення війни потрібно просто зробити так, щоб нас боялись.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here