Військове командування АТО до оборони не готує

0
108

Сьогодні вночі разом з колегою по фракціі Радикальноі партіі Олега Ляшка Сергієм Скуратовським повернутись зі Східного фронту.

Цього разу ми відвідали місто Артемівськ яке на разі після здачі Дебальцево знаходиться на передній лінії фронта.

Враження гнітючі. Військове командування АТО до оборони не готує. Жодного метра оборонних споруд навколо Артемівська не збудовано, жодного метру протитанкового рову не викопано. Причина, що військові генерали ще не надумали де копати і де будувати.

Цю ганебну ситуацію почала виправляти громада Артемівська. Вчора за нашої ініціативи підтриманої заступником начальника Донецького ГУ МВС Ільйой Ківою, батальйоном МВС “Свята Марія” та за безпосередньої участі мера Артемівська Олександра Реви почалось будівництво оборонних споруд на блок постах наших військ за один кілометр від окупованої Горлівки.

21319_805445599532209_8890576911878954616_n

Не могли ми не відвідати і старих друзів з 30 механізованої бригади та 13 чернігівського батальйона. Передали нашим захисникам теплі речі, обмундирування, побутове обладнання. А чернігівці від свого земляка Лідера Радикальноі партіі Олега Ляшка в дарунок отримали джип. Кажучи про потреби наші військові висловлювали побажання поповнити автопарк так як майже всі авто знищені бойовиками в недавніх боях.

В ході відвідин Артемівська нами була проведена зустріч з головою цивільно-військової адміністрації Луганської області генералом Генадієм Москалем який в ході продуктивної розмови запросив нас з колегами найближчим часом відвідати Луганщину. Звичайно будемо іхати і допомагати звільняти рідний край від лютого ворога.

Не менш продуктивною була на наша зустріч з керівництвом АТЦ в ході якої досягнуто домовленостей про співпрацю направлену на оборону краіни.

Переконані, що тільки спільними зусиллями ми переможемо кремлівську орду! Смерть московським окупантам!

Ігор Мосійчук