Відому журналістку підозрюють у співпраці з російськими пропагандистами

0
79

Настя Станко тепер вже напряму ретранслює російську пропаганду: і шо то не терористи, і шо то люди відділитись хотіли, ну ті буряти, кадирівці і інші солдати РФ просто відділитись хотіли.

На Донбасі. У чужій країні. Видно для людей, котрі ходять на подібні лекції Насті ця логіка – норм.

Шо на те хочу сказати: була би в нас диктатура, всім відомо де би Станко зараз знаходилась зі своєю пропагандою від рускага міра, але тут демократія, тому такі корисні ідіоти гебні можуть їздити по країні і пробувати легазізувати терів. Те саме роблять Арестовичі-Монтяни та КО, і давно. А оскільки у нас демократія, то я маю право докласти максимум зусиль, шоб викинути цю дурепу з інформаційного простору наших людей. По своїм можливостям. Звісно, вони мінімальні, але які є.

Отже, від сьогодні черговий корисний ідіот-ретранслятор гебні під іменем Настя Станко буде мною ігноруватись, вся інформація від неї – ставитись під сумнів. Далі. Раз у нас демократія, то маю повне право припинити читачи і поширювати людей, які ретранслюють Настю Станко у соцмережах.

Ноги зради в інфополі ростуть з Москви, люди, які на ній сидять, поступово переключаються на інформаційні ресурси, які під зовнішнім патріотичним виглядом несуть гебнівську пропаганду. Тому українці, котрі делегують власне право аналізу подібним інформаційним ресурсам, самі з часом стають безкоштовними ретрансляторами гебні і роблять те, що гебні потрібно у конкрений момент. Як ше за два роки того не зрозуміли, то я їм не лікар. Головне – не дати вірусу розповсюджуватись. Так шо і ваша свідома позиція по блокуванні корисних ідіотів ВВХ, шановні читачі, буде дуже доречною.

Богдан Карпенко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here