Відновились чутки про обмін Надії Савченко

0
78

Доброго здоров’я, друзі! Ех, якби ви знали, як дєдушка сьогодні особенно зачотно побігав, а потом покувиркався на турничку і як він себе зараз бомбезно чуствує, ви би нємедлєнно, з завтрашнього ж дня, начали вставати на годину раніше, щоб познать тайні наслаждєнія разнузданого здорового образу жізні!

Главний сєкрет спортивних наслаждєній – робити все без нікому ненужних страданій, а радосно і з любов’ю до себе, насолоджуючись кожним рухом свого тіла. Стараючись поступово покращувати свої результати. І хто би шо би не казав, а по-справжньому райський аромат соснового лісу відчувається після 10 км пробіжки. Для начинающих – після 3 км. Но перед тренуванням обізатєльно нужна розминка, а після – заминка.

Братьям по разуму, які 27 вересня бігтимуть в Києві Марафон, дєдушка бажає стабільної підготовки, з тим, щоб вийти на старт на пікові фізичної форми. А ви бачили, який маршрут забігу придумали цього року організатори? Це ж практично екскурсія по столиці на бігу. І цікаво і пізнавально. Бо Київ, коли ти паном біжиш по центральним дорогам, а на них немає машин, виглядає совершенно не так, як коли гуляєш тротуаром і тим паче не так, як коли їдеш в автомобілі чи автобусі. Красота. І на підготовку до цієї красоти в нас є ще 53 дні.

Хто ж готується до Всесвітнього дня підтягувань (World Pull-Up Day), дід також бажає успіхів і радить берегти долоні від мозолів. Для цього можна використовувати будівельні рукавички, які коштують копійки. Досвідченим же турнікменам, в яких долоні і так вже залізні, дід радить не економити на магнезії. Во ізбежаніє зривів і падінь. При виконанні ж складних елементів не стісняйтеся надівать лямки. В общем так, браття-українці: сильні руки й треноване тіло – завжди вдале доповнення до розумної голови. Крім того, на нас дивляться діти і беруть з нас приклад. Чокаться за столом з гостями дітки навчилися змалку, пора привчати їх і до спорту.

А тепер заварюєм свої традиційні ранкові напої, хто каву, а хто чай і дивимося, шо проісходить на арені й за кулісами мірового цирка.

Як завжди розпочинаємо з полонених і в ділі Наді Савченко вчора нових помітних собитій не случилося, “суд” все ще “совіщається”.

Паралєльно возобновилися чутки про возможность обміну Наді. Генерал Рубан заявив учора, шо йому достатньо двох тижнів, щоб обміняти Надю на Алєксандрова і Єрофеєва і це нада робити до того, як суд винесе свій вердікт. Було би харашо.

Но дід з позицій сільської аналітіки розглядає такий варіант, як малоймовірний. Діло в тому, шо з точки зренія душевнобольного комерсанта Хуйла, Надя – слішком дорогий товар. Міняти її на якихось двох солдатіков невигодно і сєбе в убиток.
Хуйло може піти на обмін Наді лише єслі окончатєльно удостовериться, шо нічого существенного він за неї не получить, а дальнєйше її содєржаніє в Росії завдає йому слішком ощутімий вред.

Те шо це іменно так – очевидно для любої здравомислящої людини. Но Хуйло к здравомислящим людям не относиться і продолжає уповать на то, шо йому вдасться виторгувать за Надю шось существенне. Например, гарантії, шо Запад припинить реалізацію коварного плана по созданію трибунала. Хуйло жопой чує, шо той трибунал готується лічно для нього і дорого би дав, шоб той кошмар закінчився.

Сітуація в сучасному світі стремітєльно розвивається і часом у совершенно несподіваних напрямках. Ми ж помнимо, як неожиданно в, кажеться, 2001 році, Зоран Джинджич тайно передав Западу нєкогда всесильного лідера сербського міра Мілошевича і шо з цього вийшло. Хуйлу в ночних кошмарах наверняка ввижається ужасний лік Карли дель Понте, і дід думає, шо лічно для Хуйла в Запада найдеться обвінітєль з іще неприятнішою мордою ліца. Достаточно глянуть на портретну галєрею європейських прокурорів – просто паноптікум.

В общем, Хуйло наверняка питається вимутить з діла Наді Савченко шото для себе существенне, а два захвачені солдатіки ГРУ для нього нічим существенним не являються. Пиль придорожна, російські мамки ще нарожають. І шумихи ніякої вокруг Алєксандрова та Єрофеєва руссіш-пропаганда не розкручує з той целью, шоб не піднімать їхню стоїмость. Росія своїх нє бросаєт. Росія своїх сначала іспользуєт, а потом уже вибрасуєт.

Запад же, єстєственно, на договорняк по вопросу трибунала піде лише в случаї, єслі Хуйлу удасться воскресить 298 пасажирів малазійського боїнга. А оскільки це невозможно, значить і торга тут бути не може. Запад мовчки показує Хуйлу пальцем на Мінськ і жде від нього виконання його часті пакетного соглашенія. Хуйло повізгівая, шо Росія здєсь ні при чом і Росія нікому нічего нє должна, всьо же вимушений дємонстрірувать в Мінську хоть якуто вменяємость і конструктивізм. Вчора Кучма всю ніч тєрзав Мудачука ігрою в преферанс. Мудачук пообіщав Хуйлу сиграть мізєр, но с Кучмою такі фокуси не проходять. Под утро ігроки обмінялися списками полонених і утомльонні пошли спать. Партія не закінчена, ігра продолжається.

А на внєшнєм фронтє, Запад послєдоватєльно, одна по одній, разрушає всі ілюзії Хуйла нащот возможності договорняков по принципіальним вопросам. Хуйло сильно сподівався бути полєзним Америці в вопросі Ірана. І приказав Печальній лошаді Лаврову не брикаться на переговорах, а тихо жувати травку, пока розумні люди з П’ятьорки договарюються по вопросу ядєрной програми. Розумні люди договорилися, і благодарний Обама потрепав Хуйла по загривку за хароше поведєніє. І всьо. Нічого більше Хуйло від Обами не получив. Паршива сітуація, – грусно подумав Хуйло і дав команду пропаганді розпускать намйоки, шо на самом дєлє состоявся якийто супер вигодний для Москви тайний договорняк. На ці чутки ніхто в світі не купився, кроме канєшно же українських солідних ізданій. Всі остальні над Хуйлом просто поржали.

Дальше Хуйлу остається уповать на то, шо Обама оцінить його послушне поведєніє в вопросі Ісламського Государства. Печальна лошадь оп’ять получила соответствующі інструкції і подалася в Катар. Де розумні люди з Америки та Саудовської Аравії обсуждали як би лучше замочить отой ІГ. Но в отлічії від іранської ядєрної програми тут уже Печальна лошадь взбрикнула. Хуйло наконєц поняв, шо Обама не ідущий в нього на поводу слабак, а скатіна неблагодарна. Тому в інструкціях Печальной лошаді є два главні пункти: – Ісламьске Государство слівать; – Сірію з презідєнтом Башаром Асадом нє слівать.

Учора увечері послє переговорів розумних людей з говорящою лошадью, многострадальна і заїзжена Хуйлом лошадка печально вийшла до преси і, по суті, отрапортувала: пункт первий виконано, пункт второй – ні. На практиці це значить, шо американцям і саудам глубоко начхать на тьоплиє чуства, которі пітає Хуйло к Асаду. Американці як вирішили в случаї нужди бомбить Асада, так і бомбитимуть, як би Хуйло не верещав і не трепихався. А для нас це явне свідчення, шо і в вопросі ІГ та Сирії ніяких договорняків між Хуйлом та Обамою в природі не существує. Тим паче за рахунок України. І після вчорашніх переговорів в Катарі це очевидно для всіх у світі, кроме, єстєственно, українських солідних ізданій. Які наверняка скоро запуляють очередну мульку про то, шо глупий Обама купив голову Асада, а взамін отдав Хуйлові Україну.

Переговори в Катарі інтєресні дідові ще і з тої точки зору, як ефективно Хуйло способствує укреплєнію стратегічного партньорства між США та СА. Достопочтєнний міністр іностранних дєл Саудовської Аравії Адель аль-Джубейра (да продліт Аллах єго дні) послушав бредні Лаврова нащот необхідності збереження режиму Асада в Сирії, повернувся в сторону Мекки і тихо обозвав Лаврова верблюдом. А потом поближче підсунувся до улибающогося Керрі. Керрі в це врем’я тихо ржав дивлячись в планшет, де кривая вартості нєфті нарешті пробила показник 50 долларов за бочку. Керрі та Адель аль-Джубейра нишком пожали під столом друг другу руки і сміючися глянули на непонімающого причин весєлья Лаврова. Свято наближається.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко, Олега Сенцова і всіх наших полонених, помагаєм Армії та читаєм репка.клюб. І регулярно занімаємся спортом!

Та слєдім, шоб віздє парядок був!

А не то, шо січас

 

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here