Вбивство Бузини – це сигнал?

0
103

Повторю про Бузину те, що сказала ТСН.

Такої операції – “вбивство Ярослава Галана-2, Або сакральна жертва” – давно бракувало в сценарії цієї війни, і пройшла вона зразково-показово – якраз Путіну до столу. Але головне зараз не в цьому.

Головне – щоб усі наші публічні діячі, які свого часу вляпалися в фсбшні (кгбшні) гроші/підписки і не знають, як тепер із того вив’язатися, зрозуміли, що це сигнал – їм. Що “Контора” не знає “своїх” – навіть якщо ви “потомственний чекіст” і на “ти” з рос. послом, це не ґарантує, що вас не внесуть у розстрільний список, коли ваша смерть стане їм вигіднішою за ваше життя.

Тому – тільки автолюстрація, тільки камінґаут! (Не повторюйте помилок попереднього покоління, яке в 1990-ті вирішило мовчати, сподіваючись, що “рассосьотца”!). Зараз один колективний покаянний лист може реально зрушити лавину – і країна почне нарешті звільнятися від спрута, який її обплутав (і скаже колись спасибі вам і вашим дітям!), – і свою шкурку спасете.

Словом, “товарищи десантники, сдавайтесь! Вас ждет сухая одежда, горячий чай и наше радушие” (с)). А що жде з тамтої сторони – вам сьогодні продемонстрували.

Оксана Забужко