Українці – природжені прокурори

0
96

Доброго здоров’я, друзі!

Шумить. Шумить і гуде ранкова Україна, распространяя аромат свіжозавареної кави. Під шум десятків тисяч закипаючих чайників і кавоварок дід привично займає місце на посту сільського наблюдатєля, небайдужі громадяни зручно вмощуються перед комп’ютерами, враги зіщулилися і тривожно переглядаються. Приступаєм.

Вчора дід слєгка поіронізірував нащот планів Верховного шапіто видать у перший же сесійний день громку заяву нашот Наді Савченко, но діпутати приємно здивували діда, бо рішили подойти до справи професійніше. І замість грозної, но пустої заяви хочуть прийняти постанову про персональні санкції проти ліц, причетних до затримання Наді. Отето дєло! Дід з удовлєтворенієм отмечає зростання професіоналізму парламенту і просить діпутатов підійти до цього вопроса з належним государственним размахом. Щоб нікого не забути. І включити в той список усіх до єдиного дєятєлєй, які прямо чи косвенно причетні до затримання і утримання в плєну не лише Наді, але і всіх інших наших громадян. Да! Діму Маньшина не забудьте! І генєрала Дриманова тоже. Дід давно за цим усім наблюдає і має свій детальний список уродов, можу поділиться. А потом, дорогіє діпутати, здєлайте так, щоб отой список якто попав у Конгрес США. Там тоже люблять персональні санкції об’являть, нехай розширять там, к примеру список Магніцького. А сам список не робіть окончатєльним, шоб добавлять туда нових уродов по упрощонной процедуре.

Дід давно казав, шо українці – природжені прокурори і єслі українець получає возможность когось обвінять, то робить це натхненно, любовно і талантліво. Получая в процесі обвінєнія естетичну насолоду. То чого таланту пропадать і тратить його понапрасну вишукуючи лише внутренніх врагов. Коли є прекрасні екземпляри ублюдков у стані нашого общого врага.

Да! Надя із творога і запіканки перейшла вчора на бутерброди з маслом. Хороша дівчинка, умніца. Надіюся, її повернення в нормальний режим харчування відбувається за рекомендаціями професійних дієтологів. А прийняте Надєю рішення поступово переходити в режим гібридного голодування може опосередковано свідчити про якіто подвижки в її справі і появу перспективи на звільнення. А єслі згадаєм, що для сільської аналітіки хід справи Савченко є індикатором общого стану умонастроєній в Кремлі, то звільнення Наді цілком може розглядатися, як початок ретіради Хуйла і у всіх інших вопросах. В общем, тримаєм фінгерз кросст.

Порох вчора зустрівся з мамою Наді – Марією Іванівною і к його честі ми узнали це не з сайту презідєнта і не від прес-секретаря, а окольними путями. Відімо, Порох боїться обвінєній в дєшовом самопіарі і це правильно. Це для мами важно знать, шо глава государства занімається звільненням її донечки, так її материнському серцю легше пережить трудне і тривожне врем’я. Під час воєн завжди найважче приходиться матерям та і взагалі – мам треба берегти, шанувати, балувати і не давати приводів тривожитися. Мами і самі найдуть привід потривожитися, то не треба їм підкидати реальні для цього приводи.

Теперішнє душевне состояніє Хуйла інтєресує многих, псіхіатри захоплено пишуть дісєртації та мечтають заполучить Хуйла у свої клініки для опитов. Многі щитають, шо тактично правильно буде виказувать Хуйлу внєшнє уваженіє, успокаювать його, як це робиться в отношенії буйнопомешанних, шоб не визивати в них лишню агресію. Тому іменно з цих позицій многі розцінили вчора попаданіє Хуйла в топ самих вліятєльних людей планети по версіі журнала Time.

Цинічно настроєні гражданє щитають, однако, шо це тонкий троллінг Хуйла, бо в топ кроме нього попали лише поп-зірки: южнокорейська певіца Лі Чен Рін, Леді Гага та Емма Уотсон. І щитають, що це більше похоже на іздєватєльство над главой государства россійскаго.

Дід тоже щитає, шо це троллінг. Тільки не Хуйла, а Леді Гаги. Відімо Time чогось сильно обідився на Леді Гагу, бо рішив унізіть її поставивши вище за неї в рейтінгу певічку Лі Чен Рін, а потом добив Гагу контрольним вистрелом в затилок, бо поставив перед нею, ще й городского сумасшедшого Хуйла. Да, в Time работають циніки 80 лвл. Леді Гага наверняка рвйот і мечет. Дурачки в Росії так ніхренашечки і не поняли і простодушно купилися на ізвестіє, шо Хуйло велік і всємогущ та далеко обойшов по вліятєльності остальних політіков світу. Обама та Папа Римський ржуть і шлють главному редактору Time веселі смски.

Хуйло, як і всякий возомнівшій о сєбе хам, людей вокруг уже не бачить, він разговарює з богами. І, як бачимо, боги общаясь з Хуйлом у вираженіях не стісняються. Так, морський бог Нептун явно сильно розгнівався на Рассєю-матушку і Хуйла-батюшку, бо послє трагічної загибелі траулера “Дальний Восток”, рішив спалить к чортовій матері цілий атомний подводний крейсєр “Орёл”. При тому Нептун проявив гуманізм – крейсєр спалено, но ніхто не пострадав. Пострадала лише репутація Хуйла, но кому вона нужна, ота дирява репутація. Реакція Хуйла легко прогнозіруєма – открите уголовне діло. Інтєресно, він собрався Нептуна арестовувать?

Нептуна арестувать Хуйлу не получається, то він взявся за малий і средній бізнес. Учора в Кремлі Хуйло клявся і божився, шо дуже любить малих і средніх бізнесменів. Готов їх на руках носить. Но вот регіональні власті – от де сволочі засєлі. Ужо царь-батюшка покаже тим регіональним ослушнікам.

На самом дєлє Хуйло чхать хотів на малий і средній бізнес, йому нада скинуть баласт із государства і з государственних компаній. Які вже з чисто фінансових причин не в состоянії тягти на собі віз із мільйонами бездєльніков, свято убіждьонних, шо вони тяжко трудяться. А в условіях неодмінного падіння жизнєнного уровня Хуйлу нада показать врагов. Враги є унутренні і внєшні.

Європа – враг внєшній, а європейці сволочі і нєцівілізовані нєгадяї – горько посєтував Хуйло-батюшка та нажалівся на Третій Європейський енергопакет. Який позбавив Хуйлушу возможності шантажірувать Європу газовим пістолєтом. Із-за етого Росіі приходиться трудно, бо дєнєг багата Європа платить січас менше. Присутствовавші в залі представітєлі народа понімающе кивали головами. Дід тоже понімающе кивнув і шле авторам Третього енергопакету щирі вітання – хороша робота, хлопці.

Тєм временєм ведомтсво Печальной лошаді із шкури пнеться, щоб обеспечить якомога більше іностранних лідєров на колорадськом шабаше в Москве 9 мая. Пока шо так получається, шо главним результатом усілій буде то, шо по Красній площі маршируватиме китайська армія. Яку вітатиме Сі Цзіньпінь. А Хуйло стоятиме дето рядишком, як і положено вассалу, який приймає синьора.

Гораздо інтєреснєє не то, хто приїде в Москву 9 мая. Гораздо болєє впечатляющ список отказніков. То, шо ніхто із країн-победітєльніц до Хуйла не їде, це вже ясно. Но вчорашній отказ презідєнта Чорногорії їхати в Москву, а Чорногорія явно була в списку потенціальних участніков, наверняка поверг Печальну лошадь в отчаяніє. Так заканчуються дипломатичні кар’єри і тихий алкаш Андрюха Нєстєренко, який покашо занімає должность посла РФ в Чорногорії може начинать пакувать речі додому. А як було харашо – п’ять років Нєстєренко мирно бухав ракію та валявся в нєпотребном відє вулицями Подгоріце, визивая незлобиві насмішки прохожих. І тут коварний презідєнт Чорногорії Пилип Вуяновіч так подло оборвав оцю посольську іділію. В общем, Чорногорія усіліями російської діпломатії уверенно шарахнулась від русскаго міра, Хуйлу остається безсило скрипіть зубами нащот слов’ян-предатєлєй.

Но нє всє слов’яни предатєлі, тішить себе мислью Хуйло. Бо є ще большой любітєль слівовіци Мілош Зєман, який пока шо ще займає кабінєт у Пражском градє. І собирається приїхать до Хуйла 9 мая. Тільки от херняякато случилася… Оказалося, шо в кошторисі видатків на таку командіровку чеського презідєнта грошей не передбачено… І правітєльство мусить отдєльно рішать – давати гроші Мілошу, чи нехай летить в Москву за свій щот, економкласом. Так заканчуються політичні кар’єри.

Вообще, Хуйло так довго проказнічав, що під кінець свого правління став прокажонним. І заражає проказою всіх, хто коло нього вештається, тому неудівітєльно, шо прілічні політіки сахаються від Хуйла і держаться від нього подальше. А єслі і йдуть до нього в палату, то сугубо в силу служебних об’язанностєй, а потом проводять дезінфекцію детально інформіруя пресу і граждан про причини, які винудили їх до контакту з больним. Шото подобне розказує зараз і грецький прем’єр Ципрос, який сьогодні прибуває в Москву і захватив з собою велику сумку. Надіючись напакувати її пачками з хрустящими новенькими банктонатами євро. Но на публіку розказує всяку пургу про нєобходімость іскать взаімопоніманіє і Греція якоби готова стать связующим звеном між Западом і Востоком – в общем несе обичну ахінєю, коли політіку позарез нужні гроші. А положення Греції таке, шо раді дєнєг Ципрас готов не лише прилетіть 9 мая в Москву, но і сплясать на Красній площі сіртакі. А за отдєльну плату і калінку-малінку. Но по всій відімості дєнєг Хуйло не дасть, бо Греції нада багато, а в Хуйла нема станка, який печатає євро. Його станок печатає ісключітєльно рублі. Рублі Ципрасу даром не нужні, а значить ми вряд лі побачим на Красній площі сольний виступ гречеського плясуна.

Гречеському плясуну прийдеться вернуться із Москви додому, в Європу, де його із скептичним прищуром ожидає бундесфрау Меркель. Яка строго спросить: – Ну шо, дєньгі привіз? Я тебе для чого в Москву отпускала? Твоя задача була вициганити в Хуйла побільше грошей і оплатить ними європейські кредіти. Понятно, шо в Хуйла з дєньгами нє очень, но і ти плохо старався. От зачем ти перед Хуйлом гопака начав танцювать? Ти ж знаєш, шо від гопака Хуйло плаче і розстраюється… Не знав… Дуралєй. Ладно, іди работай і создавай коаліцію, як я тобі казала. І в слєдующий раз не випендрюйся. Тоже мнє, Фемістокл найшовся…

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю і всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, ведем здоровий спосіб життя та читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас.

P.S. Друзі, я з вдячністю сприймаю всі ваші усмішки нашот маси опечаток, якими часом кишать обзори і мені за них дуже невдобно. Но, як казала Ахматова “когда б вы знали из какого сора растут стихи не ведая стыда”, в смислі – якби ви знали, в яких подчас необичних условіях пишуться оці обзори, на ходу, за кермом, у ліфті, то ви би були до діда поблажливішими

Хотя визнаю – винуват, старатимусь писати без очеп’яток :))

Свирид Опанасович