Українське суспільство не винесло уроку з часів диктатури Януковича

0
64

З приводу вчорашніх подій на Оболоні.

Я слідкував за подачею у ЗМІ цієї теми, як і за істерією у соцмережах. Перше, що хочу відзначити, – кремлівські та соросовські грантодавці можуть похвалити своїх українських грантоїдів. Своєї мети вони досягнули вповні. Зверніть увагу як Порошенко та Клічко почали захищати гей-парад. Повірте. Ці торгаші безкоштовно такого робити не будуть. Але менше з тим.
Хочу звернути шановне паньство на те, що крім деяких країн ЄС, де панує гомодиктатура, існують і нормальні країни, у яких громадяни можуть почувати себе захищеними від пропагади збочень. Серед них – наш сусід Польща. У ній, на сьогодні, суспільство та влада одностайно захищають себе від агресивно насаджуваної пропаганди гомосексуалізму. І зауважте – Польща доволі успішно виконує партнерські зобов’язання як член ЄС, як член НАТО. Ніяких санкцій проти неї немає. Є лише істеричні біснування купки збоченців. Все. То хто нам сказав, що ми ЗОБОВ’ЯЗАНІ приймати закони гомодиктатури для того, щоб вступити до ЄС? В усіх угодах і переговорах про це ніколи не йшлося! Тому спитайте тих, хто про це розповідає, хто їм заплатив за таку пропаганду!

На жаль, суспільство не винесло уроки з часів диктатури Януковича. Але ми не будемо складати руки! Ми будемо відстоювати свої права скрізь і різними методами. В тім віра моя і моя боротьба!

Вчора в ході вищезгаданих подій на Оболоні було затримано семеро патріотів – противників гей-парадів. Четверо з них члени “Правого сектора” а ще троє футбольні ультрас. Всі вони учасники Революціі Гідності та ветерани АТО. Перегляд відео з місця подій красномовно підтверджує, що жоден з затриманих до нападу на міліціонерів не причетний. Завтра їх судитимуть. Я буду на суді і спробую взяти патріотів на поруки.

Слава Україні!

Ігор Мосійчук