Україна стає схожою на другий Карфаген

0
56

Доповідь.

Я вам одну умную вещь скажу, только вы не обижайтесь.

Цівилизації, культури, мови зникать і гинуть тоді, коли втрачають свій сенс, смисл, як хочете. Це те, що зараз відбувається з російською наче “цивілізацією”, культурою і мовою. Все це втратило сенс. Просто кажучи – в цьому просто нема потреби. Воно ще існує лише за інерцією. На метафізичному рівні так колись сталося з Карфагеном. На фізичному ж рівні це виглядало як міжгалактична пиздюліна від тоді ще дикуватих селюків римлян.

Иных уж нет, а те далече, як той казав. Тодішні аграрії, а Рим на ту історичну мить був саме аграрною республікою, що формувалася, дали смертельної пизди найпотужнішій імперії впливових торгашів і моральних почвар. А знаєте чому? Якщо ущільнити до трьох слів тодішню геополітичну колізію, тот прозвучить вона так – Карфаген усіх заїбав.

Особисто я бачу багато аналогій з нашою ситуацією. Такий собі блуждающій в просторі і часі Карфаген зі своїми могоходовочкамі, котрий несподівано вигулькує на світовій арені і кілька століть всіх зайобує. А потім отримує тотал-пизди від працьовитих і перспективних мешканців регіону, і зникає.

Іван Семесюк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here