У Києві погіршується ситуація з МАФами та забудовами

0
61

Сьогодні вранці завітав на сесію Київської міської ради на прохання колеги – голови фракції Радикальної партії в Київраді Марка Греся, як народного депутата – мене запросили до президії.

Темою сьогоднішнього засідання стала проблема незаконних забудов, як сумнозвісних МАФів та і багатоповерхівок.
Мав що сказати з цього приводу. В своєму виступі звернув увагу на чи не катастрофічну ситуацію із забудовами в місті, а особливо на назріваючу проблему із протестами громади проти забудови на проспекті Перемоги 71А. Закликав мера Віталія Кличка прибути сьогодні на місце зібрання громадян і не допустити того злочинного свавілля, як те що нещодавно було на Осокорках.
Також я наголосив на тяжкій ситуації з проїздом по Києву, із-за того що не виконуються рішення ще попередньої міської влади по будівництву автостанції на в’їзді в Київ.

Сподіваюсь, що депутати та очільники Київської міської ради візьмуть до уваги сказане мною і плідно працюватимуть для вирішення зазначених проблем.
Вже сьогодні можемо разом із вами пересвідчитись в тому, які вони це роблять: о 19:00 чекаємо всіх свідомих і активних громадян за адресою Проспект Перемоги 71 А, де заплановані протести громади проти незаконної забудови.

Ігор Мосійчук