Тим, хто хоче підняти Україну, намагаються зв'язати руки

0
93

Опинившись в залі засідань під куполом, маючи можливість вивчити і проаналізувати ситуацію зсередини, розумієш наскільки в нас прогнивша система влади. Спроби удосконалення системи закінчуються розчаруванням.

Розумієш, що змінювати щось не планувалося з самого початку – косметичні роботи ведуться, але капітального ремонту не затівалося.

На жаль, більшість передвиборчих обіцянок так і залишаються обіцянками. Тим небагатьом, що стримують свої обіцянки всіляко перекривають кисень. Незадоволені і протестуючі, які не бажають “співпрацювати” найближчим часом побачать кримінальні провадження проти себе.

«Всіх» все влаштовує – відбулася зміна гравців, стару пісню заспівали по новому і цього достатньо, більше нічого змінювати не потрібно. На поважних посадах, у м’яких кріслах чергові корупціонери, які прикриваючись довгими промовами ведуть антиукраїнську політику одночасно ховаючи крадені мільйони на свої закордонні рахунки,а в цей час старше покоління повільно помирає від голоду. Народ годують обіцянками, – «ніякої паніки, нехай їсти нічого, але часи важкі, прийде час і буде все добре». Але, з такими темпами добре не буде. Так наша країна потоне в боргах і війнах, нас наздожене доля Титаніку. Більше тягнути нікуди.

Восени буде рік від коли з хвилюванням і надією я отримував Депутатський мандат, з вірою в майбутнє давав присягу народу України. Після всього, що ми пережили, хто б міг подумати, що бажаючим покарати винних, тим хто хоче підняти Україну на новий соціально-економічний рівень будуть зв’язувати руки. Розчарувавшись у багатьох, зрозумівши, що об’єднуватись заради блага України ніхто і не збирався, ми не здаємося, не дивлячись на тиск і опір ми продовжуємо боротися за майбутнє України. І закликаємо всіх хто сьогодні при владі розпочати працювати на благо України, а не олігархату. Прийшов час виправдати себе, виконати обіцяне. Адже не за перетасування колоди герої життя віддали.

 

Сергій Скуратовський