Ситуація в Непалі не має затьмарювати проблеми України

0
82

Я не можу зрозуміти, чому ми такі щедрі на відпочиваючих в Непалі, коли в нас бомжують переселенці?

Те, що з ними сталося – то не стихійне лихо? Самі винні? Ну дик давайте їх заженемо в товарняки і депортуємо назад, хулє… Да, вони не такі красиві і ухожені, як отдихающі з Нєпалу. А за рік поневірянь багато взагалі збомжувалися… Не помийтеся три дні і подивіться на себе.
Ще подобається така тема, що оно можна їх розвезти по селах у Закарпаття. Ну дик можна зарішать і за Валаам тоже… Чи це ми бережемо для калік після війни? Да, я чула ще таку тему, що є такі, які не хочуть працювати, а хочуть жити на готовому і шоп волонтери їм все давали. Але то інше питання і я би не узагальнювала.
Я не розумію, чому жінка-пенсіонерка, яка жила в Донецьку і мала там якийсь дрібний бізнес, тепер поневіряється без перспективи отримати роботу і винайняти житло? Чому її тепер відсилають… (!!!) в міграційну службу?! Або кажуть, що відправлять у село? Щоб забути за її проблеми?
У мене батько живе в селі. Ну, вийшов на пенсію – і поїхав у село, шоп на природі. Бджіл там розводить, то, сьо… Але на його пенсію, шо він собі заробив за 40 років трудового стажу, він би вже без нашої допомоги зуби на полицю поклав.
Знову ж таки, чому житель Донецька чи Луганська має їхати десь у вимираюче село? Чому туди не мають їхати всі чиновнии СБУ, МВС та інші скатіни, які допустили той капєц, що зара на Сході робиться? Міноборони всіх років чого в село не відіслати? А їхнє все відомче житло і ті новобуди, які будувалися у києві для міноборони та всяких мусорів – хай туди селять тих, хто постраждав від їхньої бездіяльності.
Приходять люди, хапають за руки – “спасайте, не покидайте, мы никому не нужны, но мы же патриоты, за что?” І стоїш перед ними, почуваючись безсилим, вгодованим і в усьому винуватим рахлом(

Тетяна Близнюк