Ситуація на фронті загострюється, війська приведені в бойову готовність

0
563

Вчора мене запитали: “А чи потрібно нагнітати ситуацію в суспільстві заявляючи про ескалацію конфлікту і можливий наступ бойовиків напередодні Дня Незалежності?”.

Відповім коротко. Не варто це сприймати саме так. Оскільки, я не нагнітаю, а спокійно, виважено і з холодним розумом попереджаю про можливий розвиток подій, бо володію відповідною інформацією, котру фахово аргументую. Це мій прямий обов,язок. Тепер далі.

Дозволю собі нагадати минулий рік… 24-го серпня, в той час коли на Майдані Незалежності відбувався парад, російська регулярна армія здійснила масштабне військове вторгнення на територію України практично по всій лфінії фронту і ми втратили значну частину підконтрольної нам території.
Дехто, напевно мав інформацію про підготовку нападу, але чомусь мовчав…
А ще за кілька днів, під Іловайськом, наші воїни опинилися в “котлі” і були практично в упор розстріляні російськими танками і гарматами. Сотні вбитих і зниклих безвісті українських Героів… Ця трагедія не залишає нас в спокої і сьогодні, а винні за “в Багдаде все спокойно” й досі не покарані.

Так от, мені б дуже не хотілося, щоб щось подібне повторилося знову. До речі, оперативну інформацію щодо можливої атаки з боку російсько-терористичних військ в День Незалежності, сьогодні підтвердив і голова СБУ Василь Грицак. За це йому вдячність і я цілковито його підтримую. Так і є. Такий сценарій дуже ймовірний.

Дай Бог, щоб цього не сталося, але як кажуть в народі: “Лучше перебдеть, чем недобдеть”… Маємо бути готові.

І останнє. Наразі, всі підрозділи ЗСУ, Нацгвардії, МВС та СБУ на лінії фронту і прилеглих територіях, привдедені в стан підвищеної боєготовності і миттєво дадуть гідну відсіч агресору в разі спроб прориву. Ворог буде знищений.

Отже, не варто суєтитися, але і розслаблятися не слід. Проти нас підступний і жорстокий ворог, що за наказом свого кремлівського психопата, готовий рвати Україну на шмаття. Пам,ятаймо про це. Зрештою, все буде добре і ми переможемо. З нами Бог і Правда! Слава Україні!

Зорян Шкіряк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here