Суд у Ростові виніс вирок українським дипломатам та президенту Порошенку

0
268

Сьогодні Північно-Кавказький окружний суд в Ростові-на-Дону присудив полоненим українцям режисеру Олегу Сєнцову – 20 років, та активісту Олександру Кольченко – 10 років колонії суворого режиму.
Цей страшний, несправедливий і глумливий вирок є вироком не тільки самим Сєнцову і Кольченко. Цей вирок є вироком українським дипломатам, спецслужбам та Президенту Петру Порошенку. Провал саме їх роботи вартує 20 і 10 років колонії. Небайдужі правозахисники і громадські активісти доклали всіх можливих зусиль, та вище голови не стрибнеш. За час російської агресії на сході в полон нашим військовим потрапило більше сотні російських вояків та офіцерів ГРУ і ФСБ. Про їхній обмін на наших вояків йшли перемовини виключно з представниками ДНР та ЛНР а не Російської Федерації і тому Сенцов та Кольченко до списку на обмін не включались як і Савченко, Карпюк, Клих…

А та людина, якій довірилася українська Нація та яка повинна була взяти на себе всю роботу і відповідальність по визволенню наших політичних в’язнів в Росії – Президент Порошенко, мабуть має важливіші за долі співвітчизників справи. Сумнозвісний завод «Рошен» у Липецьку, кохане Порошенком бізнес-дітище в його очах мабуть вартує десятків і сотень доль українців.
За свій солодкий бізнес та спільний бізнес з російським олігархом Григоришиним Президент Порошенко розраховується гіркою долею Сєнцова, Кольченко й інших. Скільки їх ще буде?

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here