Суд над Мосійчуком перенесли на 25 січня

0
57

Сьогоднішнє засідання Печерського суду, на якому розглядалось клопотання ГПУ щодо обрання Ігорю Мосійчку запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, перенесено на 16:00, 25 січня 2016 року.

Засідання перенесли в зв’язку з відповідним клопотанням захисту із-за неможливістю присутності в суді самого Ігоря Володимировича. Адвокатами Мосійчука суду було надано довідку з інституту ім. О.О. Шалімова, де він перебуває на лікуванні. Довідка, за підписом головного лікаря, посвідчує нещодавно проведену операцію, та після – різке погіршення здоров’я з відкриттям обширної виразки шлунку, що супроводжувалась внутрішнім крововиливом, та в зв’язку з цим утримання Ігоря Мосійчука вже впродовж кількох днів і по сьогодні в реанімаційному відділенні.
Також захисники Ігоря Мосійчука, в зв’язку з створенням Національного антикорупційного бюро розслідувань, звернулись до суду з клопотанням про повернення клопотання ГПУ назад прокурору Наливайку та заступнику начальника головного слідчого управління ГПУ Кізю. Оскільки від моменту створення НАБУ розгляд всіх справ що стосуються народних депутатів та інших високопосадовців, відноситься до компетенції НАБУ. Суд приєднав дане клопотання до матеріалів справи, проте його розгляд відбудеться лише в присутності самого Ігоря Мосійчука.

Публікація прес-служби народного депутата Ігоря Мосійчука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here