Затримання голови Апеляційного суду перетворилося на фарс

0
101

Я не буду зараз говорити, що голова апеляційного суду святий, звісно він хабарник, а інакше б він там не працював би!

Та дана справа повністю сфабрикована!
Якби було все зроблено професійно і не було б необхідності фабрикувати, вам би показали повну версію відео, або хоча б фрагменти тих грошей, які вони знаходили в процесі.
На 1:36 ви бачите що суддя ховає гроші в руці, а потім кладе їх до кишені. Якби він знав, що в його портфель підкинуть цілі пачки різних купюр, чи ховав-би він в кишеню таку малу суму грошей? Чому малу, пояснюю, в його руку, та ще в кулак, більше тисячі, ну двох тисяч доларів навряд чи помістилося б. Сховати в жмені 50 000 доларів, це явно не реально, і як мінімум 5 пачок по сто купюр. Тому сума явно була не значна, а за не значну не садять до решітки.
На 2:00 хвилині показують папку, в якій до цього сто відсотків були документи куди тупі до крику працівники СБУ підкинули готівку, та ще такими сумами: по 1-2-5- 20-50-100 гривень. Я плякал))) Ви придурки, вам що на муляж кращих грошей не виділили? Голова апеляційного суду не бере в гривнях, як мінімум хабарі від 50 000 УЄЄЄЄЄЄЄЄЄ! Йому на верх сипати не 20-тки треба. Ви там вообще з орбіти з’їхали ?
В кадрі на 2:07 хвилині ви навіть побачите купюру одну гривню на одній верхній пачці, і дві гривні на іншій пачці ))) АААА, я уже не могу. Лахи-лахи. А чего 50 коп не положили? Не видалі начальство ? Ваш мозг лучший!!! Ви профі!
А ось на хвилині 2:09, не знаю, хто зробив цю ялинку, але таких хабарів які аж вивалюються із портфеля, із того ж самого, вже інші купюри по п’ятисот гривень вперемішку з купюрами по одній гривні, я ще не бачила. То мабуть ті гроші, що суддя вийняв із карману. Треба ж змішати мічені із не міченими і будуть всі помічені )
2:17 знайшли генератор шуму, ну да, щоб ви не підслуховували стільки голова суду має передати цього місяця грошей Петро Порошенко. А то Наливайченко пару раз розмову Пороха із Фірташем підслухав, і вже на пенсії
На 2:39 “Список справ в яких потрібно прийняти конкретні рішення”, я перейменувала б цю цитату на “Список не прийнятих справ під самого Порошенка і його сім’ю “. Наприклад не переписали ще пару заводиків на сина. Логічно? Сто пудов.
3:05 вилучені ключі автівок! О Боже, в нього є машини! Навмисно показують п’ять брилків з ключами, але не уточняють, що то запасні ключі, до кожної автівки салон видає по дві пари. Ну так, теж розвод для лохів.
3:14 вилучені талони на пальне явно не з неба спустились, ви бачили ту споруду в 17 поверхів, стільки там проституток працює, ви що думаєте будуть їздити на “зароблених” машинах на своєму пальному? Це в АТО ви можете на конях поїхати, а тут вибачте.
Далі проводять слідчий експеримент, щодо того хто буде у вас суддею, молодці, на всю країну показали, на всю Європу, які ми чесні. Інвестиції попливуть цілими ріками.
Ну і на решті, чого це я розійшлася. Свого часу цей суддя порушував закони, а тепер ці ж закони порушили проти нього. Тому, як я завжди говорила, і дуже часто це повторюю, якщо в нас не має справедливого суду, то не треба забувати що є ще й Божий суд!

Ірма Крат