Сьогодні бійці Нацгвардії врятували мітингувальників та політиків ціною власного життя

0
132

Пів години намагалися з Єгор Соболєв та Руслан Сидоровичзапобігти бійкам мітингувальників з нац. гвардією перед Верховною Радою.
Пояснювали, що всі депутати які голосували за зміни Конституції вже покинули будівлю парламенту, пояснили чому не можна допустити зіткнення майданівців з нац. гвардією.
Наковталися газу, бачили багато знайомих ще з часів євро майдану. Велика частина людей була обурена, але основні бійки здійснювали невеликі групки людей, які діяли досить організовано. Випадково натрапив на кілька людей, які брали участь в проукраїнських мітингах у Донецьку, в березні минулого року. Деякі з них працювали на розкол донецької самооборони, звинувачуючи активних її учасників у різних «злочинах перед революцією».
Ці люди поводилися вкрай агресивно і трималися дуже згуртовано. Після декількох кидків шумових гранат, кинули бойову, граната вибухнула зовсім недалеко від Єгора Соболєва. Хлопці нац. гвардійці своїм зімкнутим строєм фактично врятували його і ще багатьох людей навколо, прийнявши удар на себе.
За спостереженнями деяких народних депутатів, основні групи які влаштовували сутички з нац. гвардією, організовано відходили в бік парку.
Згоден з думкою, що на тлі народного обурення сьогодні була влаштована добре організована провокація.
Україна потребує очищення від корупціонерів і зрадників з одного боку, а з іншого нам усім потрібно вберегти від руйнування нашу державу.
Суспільству необхідно негайно отримати від СБУ імена затриманих організаторів збройної провокації.

Семен Семенченко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here