Озвучені три версії про винуватця трагедії під парламентом України

0
167

Версії три:

1. Гранату кинув отморозок, який простить хунті не може предатєльства, кондітєрської фабрики у Липецьку і всьо такоє прочеє.

2. Граната полетіла по заданію Хуйла, котрий щитає, шо на п’яту колону надійся, но сам не плошай. І пора вже взбодрить хунту призраком очередного Майдану.

3. Граната полетіла з молчалівого попустітєльства хунти. Которій необхідно представить Хуйлу убедітєльну картіну народного возмущенія змінами до Конституції. Щоб Хуйло не сумнівався – ето не мухльож, сапогі нада брать. Тєхнології тєхнологіями, но з гранатою все-таки перебор.

В первих двох случаях ублюдка, який кинув гранату мають швидко знайти, арестувать і заставить члєнораздєльно пояснить який іменно з пунктів змін до Конституції визвав таке його нєгодованіє.

Єслі же злочинець не буде пійманий, або єслі він героїчеськи загине во врем’я задєржанія, є всі підстави подивитися на хунту з нехорошим прищуром.

Давай, хунта, іщі.

P.S. Вроді піймали. Що не дивно. Дивно і подозрітєльно було б, якби отморозок зумів вислизнути непоміченим з утиканого в усіх ракурсах відеокеамерами центру столиці. Так шо третій варіант на цей раз дід знімає. Остається два: дебіл-ініціативщик або агент Хуйла.

Давай, хунта, спитай, хто йому дав гранату. А єслі сам взяв, то де, коли і з якою метою.

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here