Сателіти Росії не могли існувати без українських політиків

0
70

Тільки тому, що Україна – і за Кравчука, і за Кучми, і за Ющенка, і за Януковича – пропускала російські війська через нашу територію у так зване Придністров’я, це Придністров’я і мало шанс існувати.

Була б блокада – був би капець цим самопроголошеним сателітам РФ.
тепер у ВР внесено закон, що прямо забороняє транзит збройних сил РФ з самої РФ у Придністров’я через Україну! Мо-лод-ці!
P.S. Пригадую недавню розмову з віце-спікером Литовського сейму. Він розповів, як були підняті по тривозі литовські підрозділи, коли на території Литви зупинився транзитний поїзд (він не має права зупинятися) поїзд, що через Литву йде у Калінінград. ‘Уявляєте, цей поїзд зупиняється і з нього вистрибують на литовську землю сотні ‘зелених чоловічків’. – розплвів про занепокоєння литовський подітик.
Через Литву має право без зупинок йти пасажирський російський поїзд з Москви у Калінінград, який вже давно мав би не бути в РФ. А по нашій території згідно законів можуть досі транспортуватися путінські підрозділи. Уявіть, якщо вони зупиняться у Києві і не захочуть далі їхати. Навпаки, захочуть далі йти…
З іншого боку, після прийняття цього закону у Кабаєва буде істерика – він остаточно втратить Придністров’я. І мені його не шкода

Олександр Бригинець