Усунення Яценюка стане першим кроком до реваншу регіоналів

0
82

Спілкуючись з місцевим населенням я неоднозначно підтримую відставу Яценюка.

І ось що почув від ‘народного політолог’а Данила з Константиновки щодо прем’єрської метаморфози:
‘Йде атака на керівників держави, народом маніпулюють… Спочатку з Яценюка хотіли зробити реальну альтернативу президенту, щоб таким чином повторити конфлікт президент-уряд часів ‪#‎Ющенко‬-Тимошенко… Не вийшло… Тепер хочуть Яценюка підмінити іншим, який справиться з роллю руйнівника держави…. А таких популістів чимало – та ж‪#‎Тимошенко‬, ‪#‎Саакашвілі‬, інші…”
І ось найцікавіше: “в 2014 за часів керування державою прем’єра Яценюка падіння економіки було швидше ніж в 2015, ситуація на фронті і з курсом були жахливою, але олігархічні проросійські медіа підігрували‪#‎Яценюк‬ і він виграв парламентські вибори. План олігархів вдався:‪#‎Порошенко‬ змушений відмовитися від плану швидких реформ і мусив-був піти на компроміс… Ось він довгоочікуваний конфлікт? Ні, не сталося… А тепер план інший: розвал коаліції і нові вибори з реваншем ригів…. Перший крок – знищення Яценюка. Але ж він не виявив ніяких нових негативн рис в порівнянні з осінню 2014.”
Цікаво, правда? А як пояснити, що в гірші часи Яценюка підтримали, а коли ситуація стабілізувалася, усі як один проти прем’єра? Я би, звичайно, замінив його, але народні аргументи змусили мене висловлюватись нетак категорично.

Олександр Бригинець

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here