Росія тримає Донбас як аргумент у боротьбі з Заходом

0
74

Добрий вечір і доброї ночі!

Вівторок.
Слава Україні! Слава Героям!

Дощить.

Непогода загнала депутатів в Раду. Якщо депутати сидять в Раді значить це олігархам потрібно, значить ці питання конче б’ють по їх кишеням. Загнали нарешті їх в Раду, як баранів в стайню. Йде боротьба не за газ, не за тарифи, йде боротьба за існування старої системи де Олігархи проти народу в образі депутатів. Дуже багато красивих слів. але що насправді добре буде людям невідомо. Який саме закон на користь простому народу дуже важко зрозуміти, може жоден. Це потребує пояснення, але кому вірити?
А хто винний? Ми самі , котрі вибрали цих депутатів, з котрих не зрозуміло за кого вони? Крик та галас нічого не визначають.
Але все таки ми з Вами поступово еволюціонуємо .І ми і наші обранці. Не чекайте від них іншого, вони такі як ми , вірніше як більшість з нас. Це і є середньостатистичний глас народу. Нічого на дзеркало скаржитись, коли писком не вийшли. Так, саме так. Хай і грубо але треба самим себе, як націю міняти, тоді депутати будуть інші, життя теж. Депутати це наш лакмусовий папірець.

Що до політичного прогнозу погоди на два дні.
Україна. Все таки будуть прийняті ті закони, котрі дадуть можливість отримати гроші зовні.
АТО. Як і казав раніше – то перемир’я то загострення, але ніхто не знає що далі. Не вирішено. Начебто Росія не проти злити Донбас, але тримає його, як запасний козир у боротьбі проти Світу. Ми теж, як сепаратисти чекаємо, що нам скаже Захід.
Цікавий приклад Ізраїлю на кожний постріл відповідає теж пострілом. Ми ж в кайданах умов з Заходом. Ізраїль не задається питанням моралі. Якщо з якогось дому стріляють – туди буде відповідь. Може саме тому Ізраїль досі існує. Знову можуть мене звинуватити в аморальності. Як же так, Ізраїль стріляє по домівках де можуть бути діти і жінки! Де ж їх офіцерська честь, з-за їх пострілів гинуть прості громадяни! Знову мораль? То ж Ізраїль повинен терпіти? Коли їх розстрілюють, як наших добровольців, не відповідати пострілами? Ні. Для ізраїлю важливий кожний їх громадянин , це є найвище, ніж будь яке моральне правило. Життя громадянина країни вище за все. Тоді буде держава. Коли ми це зрозуміємо? Коли самі себе почнемо поважати тоді керівництво країни стане іншим. Дзеркало не обманює.
Що до Путіна. Дружба між Єгиптом та Росією тріщить??:) Може це помста за те що гімн н так зіграли? але гімна конфетку не зробиш!

А ми з Вами маємо те, що маємо, а буде те, що зробимо.
Слава Нації!
З нами Бог!!
Кримські татари, вибачте за те що маємо такого президента. Аллаху Акбар!
Московія – Країна не ляканих ідіотів.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here