Росія готує нових підставних свідків у справі Надії Савченко

0
82

Доброго ранку, друзі!

Надворі середа і дід після нєкоторого перерива знов спокійно та уверено займає бойовий пост сільського наблюдатєля за міровими клоунами. Мірові клоуни, воспользувавшись временним отсутствієм діда в ефірі, роздухарилися і натворили много разного. Щас ми гуртом перемиємо їм кісточки, роздаючи їхнім дєйствіям та висказуванням соответствующі оцінки. Ітак.

Заварюєм кохве, а хто більше любить чай, то чай і смотрім куди котиться наша планета, яка переживає зараз гостру фазу боротьби сил здорового глузду із світом возомнівших о сєбе дебілов.

Наіболєє рельєфно ота боротьба простежується в ході процесу “Надя Савченко VS Хуйло”, котрий на очах прогресивного людства розгортається в ростовському Донецьку. Паноптікум лжесвідєтєлєй поповнюється, сторона обвінєнія щоразу виводить на сцену все нових і нових уродов, нєкоторі з них просто очаровашки. Всі вони страдають провалами в пам’яті і не в состоянії відповісти на елементарні вопроси адвокатів. Адвокати ж резвляться, бо, відімо, з дєцтва їхньою любимою ігрою був “допрос лжесвідєтєля”.

З боку захисту по суті лише один свідок – Віра Савченко, но вона значно важливіша за всіх інших, дающих показанія. Вірочку сначала не пустили в Росію і наверняка це дєло рук нашої резідєнтури в нєдрах ФСБ, бо глупеє шага в отношенії Віри Савченко було й не придумать. Віра не могла не воспользуваться глупим положенням, в яку поставила себе Росія і тут же подняла бучу на весь світ. Буча удалася, ФСБшне начальство спохватилося і ретельно шукає того дебіла (або законспіріруваного українського разведчика), которий так мастєрськи подставив Хуйла. В общем, Вірочку бистренько, хоть і без положених ізвінєній пропустили. Тепер на території Росії одразу дві сестри Савченко. Шото буде.

Адвокати, які з яслів мечтали участвувать в такому процесі, наконєц-то дорвалися до любимого занятія і херачать ковровими бомбометаніями по площадям, нє щадя живої сили і тєхніки протівніка. Послє того, як з поля боя под регіт общетсвенності унесли контужених убійственним огньом адвокатов руководітєлєй СК РФ Бастрикіна і Маркіна, молодой да ушлий Ілля Новіков остановив свій немигающий алчний взгляд на нєкоєм Сєргеє Маркове – похожем на человека гомінідє, которий мнить себе політологом. Обично отой гомінід Марков поре грандіозну чепуху, котора в нинішній Росії є признаком ума та інтєлєкта. В общем, у Москві, у Клубі Молодих Юристов отой небезізвесний Марков попався Іллі Новікову на зуб з нємного предсказуємим результатом, шо совершенно неудівітєльно учитуючи вопіющу інтелектуальну разницю між дискутантами.

Марков тепер смішно оправдується, шо Новіков коварно блокірував його мислітєльні процеси лазєрним лучом, яким світив йому прямо в глаз. Єслі світив, то правильно дєлав, щитає дід – в боротьбі із світом дебілов всє средства хороші. А то, шо Марков обвіняє Новікова та його друзів чуть лі не в авторстві терміна “ватніки”, в глазах здоровой общественності отнюдь не обвінєніє. А скоріше наоборот. В общем, дід бажає адвокатам сил і натхнення, бо боротьба продовжується і вона давно вийшла за межі судєбного процеса.

Тєм временєм, нєкто Наришкін, которий работає в госдурі РФ главним госдурнем (і которий якось назвав Надю Савченко “грязной убійцей” – ми йому цього не подаруєм і при случаї строго з нього спросим), летів на самальоті у Женєву. І, як сам признається, сумлінно работав з документами. Между третьєй і четвйортой, до лєтящого над Європой самальота Наришкіна тихенько із-за облака підкрався іностранний істребітєль. В самальоті Наришкіна поднялася паніка та істєріка, котра ярко дємострірує стєпень псіхоза, у якому живе нинішній російський істеблішмент. Всі нємедлєнно рішили, шо ето французький істребітєль, которий січас випустить по самальоту Наришкіна велику товсту ракету і все закінчиться печально, а Росія потєряє в ліце дебіла Наришкіна велікій государственний ум.

Самальота ніхто єстєственно не збивав, Наришкін і Ко приземлилися і всі нємедлєнно бросилися міняти закаляні штани. Потом Наришкін дрожащими руками набрав тєлєфон Печальної Лошаді і калатаючи зубами нажалувався Лаврову на французів. Печальна лошадь вигукнувши бойовий кліч печальних лошадєй “дебіли бля!” і негайно визвала в МІД посла Франції, його високоповажність Жана-Моріса Ріпера. Та закатіла перед Ріпером істєріку. Жан-Моріс з удівльонной ухмилкой наблюдав як Лавров катається по ковру і гемселить копитами по паркету, а потом знизивши плечима сообщив главному діпломату РФ грандіозну новость – Женєва находиться не у Франції, а в Швейцарії. Послє чого поїхав у посольство писати в Париж депешу. В Парижі весело регочуть, а Лавров з удівлєнієм розглядає карту Європи.

На самом дєлє Женева знаходиться практично на кордоні із Францією, а женевський аеропорт даже частічно розташований на французькій землі. Тому самальоти перед посадкою заходять на глісаду з території Франції, стараючись не зачепить крилом гору Монт Салев, і не попасти колесом у Женевське озеро. Но патрулірують воздушне пространство там ВВС Швейцарії, которі несуть на свойом оперенії красіві і здалеку легко ідентифіціруємі емблеми. Перепуг Наришкіна та його дєлєгації пояснюється просто – емблема Воєнно-воздушних сил Швейцарської Конфедерації виконана в жовто-блакитних (sic!) тонах, ще й імеється розмашистий напис “Luftwaffe”. Сочетаніє цих убійственних для московського мозга елементов відімо і визвало у Наришкіна непроізвольне мочеіспусканіє з послєдующим конфузоми та ізвінєніями со сторони московських лошадок перед послом Франції.

Блін… Нада їхать на роботу, дописати не встигаю. А ще ж Сірожа Глазьєв оп’ять вискочив з очередним душераздірающим воплем: “Валодя, включай станок і печатай рублі, бля!”… Друзі, ви вже не сердьтеся на діда – з часом у работающих дідів всігда напряг. Ото як вийду на пенсію )) і… устроюся ще на дві роботи

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here