Російська загроза оголосити Україні ембарго виявилася проявом політичного безсилля

0
72

Добрий вечір малята, любі хлопчики й дівчата!

Зранку в дідуся не було решітєльно ніякої возможності написати обзор, прошу поніманія. Потому предлагаю вашому просвещонному вніманію вечірню сводку новостєй. Ітак.

В ростовському Донецьку зараз розігрується форменна комедія з лідєром лугандонов Плотніцким в главній ролі. Плотніцький, коли прийшло його врем’я виходити на сцену вдруг застіснявся. Всі його довго упрошували, но Плотніцький покрившись дєвічим рум’янцем, отнєкувався і отбивався веєром. Суд, утомившись упрашувать стєснітєльного Плотніцкого, дозволив, шоб він ісполнив свій сольний номер за плотно задвинутими кулісами і при порожньому глядацькому залі. Адвокати єстєственно тут же подняли хай і заявили решітєльний протест проти рішення суду, яке позбавляє зрітєлєй возможності насладиться картиною допроса Плотніцкого. І даже наговорили суду всяких неприятних слов широко приміняя неблагозвучну юридичну феню. Суд сильно обідився на адвокатов, но свого рішення не змінив – Плотніцкий має виступати в закритому засіданні, при забитих подушками вікнах і при виключеному світлі. Глупейшого рішення придумать невозможно – коварні адвокати все-рівно транслюють виступлєніє Плотніцкого через соцмережі і коню понятно, шо в цих трансляціях лідер лугандонов виглядає отнюдь не мать Терезою. Мірова общественность, отвльокшаяся було на другі справи, почула той ґвалт і знову сфокусірувала немигаючий взор на процесі над Надєю Савченко. А потом переведе вопросітєльний вигляд на Хуйла: «Ето как же, твою, мать, ізвіняюсь, понімать?».

І прозвучить цей вопрос очень нєкстаті. Бо Хуйло, котрий зараз іскреннє уверовав, шо паризькі теракти відкрили перед ним свет в конце тунеля, сумлінно старається, шоб заслужити любов і признаніє Запада. Начав даже чемно бомбити ті точки, куда повелітєльно показує твердим негнущимся пальцем Дядя Сем. Даже російський телевізор вдруг без паузи начав закачувать у ватні мозги нові установки, шо американці – гут і європейці тоже – окей. Нєчто подобноє совецькі люди бачили при різкій зміні риторики сталінської пропаганди, коли газета «Правда» не міняя пафосного тону віщала то про фашистських мерзавцев, то про поздравлєнія совецкого руководства «господіну Гітлеру», то про коварство заокеанського імперіалізма, то про дружескую помощь американського правітєльства. То, шо проісходить в Кремлі в ці хвилини убедітєльно свідчить, шо основоположним елементом внєшнєполітіческой доктрини государства россійскаго всігда була і нєзиблємо остається простітуція.

Почему проституція? Потому, шо Хуйло питаясь обслужить інтимні потребності Запада явно розчитує на нєкоторе вознаграждєніє. Которе він не получить. Даже єслі Запад удовлєтворьонно потрєплєт Хуйла за ботоксну щоку, в наступну мить нємедлєнно спросить, як іде виполнєніє мінських договорьонностєй? Даже не тому, шо Западу так уже блізка і дорога Україна. Просто сильно уж удобний повод, шоб аргументіровано Хуйлу отказать.

Та і Хуйло в силу особенності свого анатомічного устройства, не в состоянії в точності і срок виполнять мінські предпісанія. Значить і поводов у Запада раз очаровано розводити руками буде більш, ніж предостаточно. От тому мірові лідєри неодмінно вчепляться в приговор Наді Савченко і округливши від возмущенія глаза скажуть Хуйлу: «Ну ви містер Путін і хуйло!».

І Хуйлу не буде, шо аргументірувано відповісти Западу. Прийдеться мовчки снєсті обіду і оп’ять поміняти пластінку в тєлєвізорі з крикливими піснями про неблагодарний Запад. Бессіліє Хуйла сьогодні наочно продємонстрірував міністр Улюкаєв, которий єлє здержуючи сльози повторив угрозу ввести проти України ембарго. Поскольку подла Україна у зговорі з коварним ЄС із 1 січня 2016 року створює таки зону свободной торговлі. Заява Улюкаєва прозвучала після того, як Кіпр та Греція послідніми серед країн ЄС оту угоду ратіфіцірували, документально засвідчивши повну імпотенцію Хуйла в європейських справах. А мільярди євро, потрачені Хуйлом протягом багатьох років на подкупи європейських і українських політіков той же Улюкаєв може гарним каліграфічним почерком записати в графу «убытки».

В любому случаї громка угроза Кремля наказати Україну за асоціацію з ЄС є по суті своїй щедрим подарком хунті, котора вже зараз може із чистой совістю їхати в Брюссель та Вашинготон і начинати переговори з цитування слів господіна Улюкаєва.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас.

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here