Російська влада дискредитувала себе буквальним виконням вказівок Путіна

0
132

Доброго дня, друзі!

П’ятниця в дідуся видалася насищена, часу на обзор не було, но патологічне чуство ответственності гризло мене весь час, даже під час суботньої пробіжки. Тому вчорашній прогул я винуждєн компенсірувать суботнім виходом в ефір. Це не привичний обзор, а просто суботні мислі діда. Який полив оце петунії і надумав поділитися з читачами нєкоторими размишлізмами.

Із громких і резонансних собитій прошлого тижня у всіх на слуху унічтоженіє в Росії сотень тон заграничних товарів. Всі вже цю тему обсмоктали, всі над Хуйлом покуражилися, в тому числі й дід. Но єслі спокойно вдуматься, херня якато виходить. От нахрена Хуйлові було отаке учудить? Іменно Хуйлові, бо унічтожалися продукти на основанії не постановлєнія правітєльства РФ, чи прийнятого Госдурою закону. А опираясь на лічний презідєнтський указ Хуйла. При чому, унічтоженіє їхнє проісходило с молодцеватой дурашлівостью та зашкалюющим служебним рвенієм.

В цій связі дід припоминає славні времена імператора Павла, який остався в пам’яті потомков редкосним придурком. Хотя любий мало-мальськи знающий дослідник із фактами в руках докаже, шо ідіотом Павел точно не був. Ідіотом його в значітєльной стєпені зробило окруженіє. Як вони дєйствували? А очінь просто – буквально виполняя указанія єго імператорського велічества.

От, например, докладують Павлу, шо який-то офіцер впоров якуто херню і спрашують: “Как с етім офіцером буть, царь-батюшка?”. А царь-батюшка в це время планірує операцію по захвату Парижа, бо там французи учінілі бузу, якийсь майдан і непочтітєльно обращаються з соціально близькими Бурбонами. Та і вообще, англічанка гадіт, і з Мальтою нада шото дєлать. Павел в кабінєтє свого Михайловського замка слюнявить олівець і пише письмо фельдмаршалу Суворову: “Прієзжай, дорогой, разговор єсть”. А тут референти з дурацькими вопросами про набедокурившого офіцерика. Павел отривається от письма і непонімающе дивиться на референтов. А потом одмахується: “Намыльте ему шею”.

Референти козиряють і виходять ісполнять указаніє Павла. Та ісполняють його в точності і буквально – ставлять тазік з водою, привселюдно наклоняють того офіцерика і тщатєльно намилюють йому шию. Приказ виполнєн, придраться ні до чого, а у общественного мнєнія зарождається подозреніє, шо царь – дебіл.

В діда крепне подозреніє, шо Хуйла всєя Русі, тоже, намеренно діскредітірують путьом ізлішнєй ретівості і буквальності виконання його указів. Но укази тоже ведь іздаються не просто так. Хтось їх царю-батюшке підказує. Подло пользуясь його культурной отсталостью, умственной ограніченностью та обмеженістю в доступі до інформації.

Например, год назад Хуйло уверенно і твйордо, в публічном інтерв’ю заявив, шо ціна на нєфть нікада-нікада не опуститься нижче 85 долларов за барель. Іначе кірдик Америці і рухне мірова економіка. Він шо сам додумався до такого? Ніколи не повірю. Хто-то коварний воврем’я подсунув Хуйлуші нужну бумажку. І блестяще сцарька діскредітірував не лише в глазах екокономічно грамотной общественності, но і в очах простого обиватєля. Який бачить, шо нафта давно бовтається дето около 50 долларов за бочку, а Америці хоть би хни. Не хочу возводити напрасліну на Сірожу Глазьєва, но шото больно його морда ліца в послєднє врем’я довольна. Та і Дімка Медведєв, іграя роль дурачка, де-не-де хитро улибнеться.

Таких примеров можна приводити множество, а часто даже внєшнє безобідні укази благодаря буквальному виполнєнію доводяться до повного абсурда. Чого варта лише кампанія по реєстрації “іностранних агентов”. В результаті якої тисячі російських діток втратили шанс стати колись вченими, бо Зімін плюнув і ліквідував свій фонд “Династія”. За цей фонд боролися даже пропутінськи налаштовані дєятєлі, десятки російських акадєміков письменно просили Хуйла не творить хуйні, но ретіві служаки всьо же буквально виконали царський указ, а батьки талановитих діток по всій Росії начали задумуваться, шо може й правда, шо Хуйло – хуйло.

Кагда в тиху березневу ніч 1801 року група веселих і здорових хлопців якось навідалася до Павла в Михайловський замок с целью провірити на черепові царя-амператора прочность табакерки, хто-то, кажеться Льоня Беннігсен, у запарці ляпнув: “Не разбив яиц, яишницы не приготовить”. Взуті в чоботи офіцери поняли це тоже буквально.

P.S. Да, і ніколи не повірю, що фото української десантури на ізвесном плакатє про російський ВДВ проста ошибка. Ох, і куражаться хлопці

 

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here