Російська пропаганда готує масштабну кампанію до візиту Путіна в Китай

0
151

Доброго ранку, друзі!

Сьогодні надворі четвер, завтра п’ятниця і трам-пам-пам. Тобто вихідні і сопряжонні з ними тілесно-духовні удовольствія у виді здорового образу життя, агрофітнесу і всьо такоє прочеє.

В предчуствії надвигающихся вихідних заварюєм собі утренній бодрящий кохве, або чай, або давим фреші та з усім тим добром вмощуємся перед комп’ютерами, даби спокойним і опитним взглядом окинуть світове хазяйство, де шо і як і де, а де який непорядок наблюдається.

Непорядок з учора наблюдався прямо за вікном у діда, над містом появився дим, власті кажуть – торф’яники горять. Інтєресне откритіє, єслі чесно. Ніколи не знав, шо под Києвом такі мощні поклади торф’яників. Буде ще прикольніше, єслі окажеться, шо Шулявка міровий лідєр по запасам золота, а Троєщина багата нєфтью. Але торфу по всій відімості в нас небагато, зранку наблюдається пронзітєльно прозоре небо, повітря чисте. Виведені на утреню прогулку собачки з удовольствієм вихляли хвостами та одобрітєльно пісяли на колеса мирно припаркованих машин.

Оставим собачок наєдінє з їхніми жизнєнними тривогами і перенесемся в наш світ. У нашому світі ми явственно бачимо клуби пара з примесями сєри, які продовжують доноситися з востока. Там возомнивші о сєбе хами вдруг рішили, шо вони цивілізаційний пуп планети і усілєнно подражають нормальним країнам. А потом обіжаються, коли нормальні люди крутять пальцями коло скронь. Обіжене Хуйло сімуліруя правосудіє впаяло Сєнцову двадцять год, Кольченку десять і подганяє свою правоохранітєльну колимагу для проведення процесу над Надєю Савченко. Хотя приговор уже і так ясєн, но Хуйло любітєль формалістики, йому нада, шоб всі бумажки чин-чинарьом були подшиті в пухлі папочки. Отой дуралєй сподівається, шо отими папочками він прикриється, коли його візьмуть за сраку і посадять на жостку скам’ю в Гаазі.

Маятник обізатєльно вернеться і Хуйло очманіє від процедурних штучок міжнародного правосудія, коли вже його діло со всєх сторон обложать документами, справками і експертними заключеніями. Начать нада буде з психіатрічеськой експертизи, яка признає, шо Хуйло местами нєвменяєм, но вполнє подсудєн. А потом погнали: експертизи, допроси, очні ставки і т.д., і т.п. Суд із милосєрдія може погодитися на перерви в засєданіях для проведення нужних Хуйлу медичних процедур. Коли лучші косметологи робитимуть йому очередні сеанси подтяжок, ботоксних ін’єкцій, а заодно наростять ослячі вуха і пришиють свиняче рило.

Січас Хуйло покашо продовжує сімулірувать бурну дєятєльность, мня себе політіком международного масштаба. Учора дурачок зустрівся з єгипетським фараоном Сісі, которий прибув у Москву з обіженим вопросом: “Картошку покупать будєтє, ілі как?”. Хуйло прошлий раз, находясь в Єгипті і будучи под сильним впечатлєнієм від блістатєльного виполнєнія єгипетським оркестром російського гімну, здуру пообіщав купить у ушлого фараона картоплю. Картоплі не купив, зато не на шутку розсердив рачітєльного Лукашенку. Но, як ми знаємо, від єгипетських торговців так просто не отдєлаться, і єслі Сісі вже нагледів собі жертву, то не остановиться, пока не впарить їй якийсь непотріб. Прес-служба Кремля потом напише обичну муть про “состоявшієся на висшем уровнє переговори та достігнутом взаімопоніманіі по тєкущім вопросам” і прочий бред. Но ми-то знаєм істінний смисл візиту Сісі. Який продиктований ісключітєльно желанієм урвать у тонущого Хуйла як можна більше, пока в того ще хоть шось можна урвать.

Дальнєйші международні трепиханія Хуйла тоже будуть сопровождаться обичним акомпанементом придворних журналістов нащот “возрастающего международного авторітєта Росії” і особенно фальшиві їхні діскантні голоса звучатимуть 2-3 вересня. Коли Хуйло полетить в Китай на аудієнцію до імператора Поднєбесной Сі Цзиньпіна. Імператор Сі гляне на Хуйла крізь щолки примружених очей, прикидуючи наскільки впала риночна стоїмость васала Пу со времені їхньої послєдньої встречі в маї цього года. Опреділить риночну стоїмость Пу несложно, єслі сопоставить разницю цін на нафту, курсу рубля і помножить получені дані на коефіцієнт возросшего нєгодованія США та Європи. Получене іскоме ділимо на стєпень завісімості Пу від Китаю і получаєм пріблізітєльну риночну стоїмость Пу вместє з його потрохами. І це ще китайці даже не почали торгуваться. Один із раундов торгу і має відбутися наступного тижня. Стартові позиції отлічні – Хуйло з економікою в преддверії жопи, а його пространство для переговорних маньоврів огранічуються лише єстєственними предєлами китайських ягодіц. Які, однако, в условіях непрекращающогося фондової кризи напряглися і непроізвольно звужуються. Звузившись, оті ягодіци перекрили горло Міллєру, у которого вчора ледь хватило повітря, шоб видавить із себе, шо старт “Сіли Сібірі” переноситьня на 2021 год. То єсть, на нєопредєльонну перспективу. В общем, наблюдаєм.

Дальше Хуйло полетить у Нью-Йорк, де сімуліруватиме крупного международного дєятєля современності, а на саамом дєлє присутствуватиме на прийнятті рішення по созданію Трибунала по ділу “Світ проти Хуйла і Ко”. Бо трибунал по малазійському боїнгу по всій відімості буде создан Генасамблеєю ООН, а вже созданий трибунал обізатєльно протягне свої щупальці далеко за предєли нєпосредственно збиття боїнга. І в ітоге, по коварному замислу прогресивного человечества, і вознікне уже упоминавшаяся више жостка скам’я з припечатаною до неї сракою Хуйла. Шутки-шутками, а перспектіви в Хуйла весьма печальні. І єслі раньше він виябувався во ім’я ефемерного “русского міра”, то тепер йому нада спасать собственну жопу. От ми й побачим з якими “мирними” ініціатівами виступить глупе Хуйло в ООН.

Дід подозреває, шо Хуйло робить велику ставку на цей свій візіт у США, бо втайнє все ще надіється якто добазариться з Обамою. Бо це ж не діло – полтора года мирних предложеній Хуйла, сопровождаємих для убедітєльності стріляниною на Донбасі, Обама послєдоватєльно отклоняє і ще й нагло ухмиляється. Хуйло в розпачі рішив отправить до Обами подругу днєй своїх сурових – Валюху Матвієнко. Задача которой, відімо, була очарувать Обаму і попутно впарить йому яке-то соблазнітєльне з точки зору Хуйла предложеніє. Но Мішель Обама тоже не дрімає. І решітєльно пресєкла опасность со сторони “говорящей вагіни” (с) путьом посилання послєднєй нах. При тому, роз’ярьонна Мішель зробила це в особо язвітєльном стілє – видавши Валі гібридну візу. То їсть, приїхать у США ця віза розрішала, но зустрічаться з ким би то не було категорично запрещала. Валюха дико обідилася і побігла жалуваться Хуйлу. Хуйло позвонив Печальній лошаді, а утомльонний Лавров поставив стару заїзжену пластінку про “попраніє норм международного права”. Таким образом, Хуйлу недвусмислєнно дали понять: “З терористами, захватившими заложніков та збившими мирний самальот, подковйорних переговоров нє ведьом”.

Нафта дешевшає, рубль паде, о чом Хуйло вчора с удівлєнієм почув на совещанії з члєнами правітєльства. Шо же дєлать?.. – задумався великомудрий Хуйло і найшов геніальний виход з создавшегося положенія. – Нада провести економічний форум! Международний! Сказано – здєлано. 3-5 вересня пройде Восточний економічний форум, ефект від якого має бути потрясающим – 1000 учасников вип’ють 5 тисяч чашок кохве, з’їдять 3 тисячі канапок і готово! Економічна криза постєпенно сойдьот на нєт і всьо буде харашо. Все це сильно напоминає дідові познєсовецькі времена, коли люба проблєма рішалася універсальним средством – комсомольськими отчотно-виборними собраніями з планами роботи і звітами про проведену роботу. Ітог ізвестєн – СССР там же де і лжнінський комсомол. Туда же на всєх парах катітся путінская Россія.

Наш же Яценюк кокетліво сообщив учора, шо в нас у фінансовом хахяйстві все харашо, а буде ще лучше. І сьогодні даже будуть якіто приятні новості. Ну, як почуєм про шо кокетнічає прем’єр, то й будем коментірувать. А пока строго наблюдаєм.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here