Рошен – блогосфера

12
131

Ніколи б і не подумав, що буду коментувати зустріч президента з блогерами.

(Що робота у людини за така – “блогер”?
А в реальному житті вони – хто?)

Але не втримався.

1.невже президенту воюючої країни – з сильним ворогом ззовні, з надскладною економічною ситуацією всередині – нє#уй чим зайнятись, як зустрічатися з лояльними царелюбними блогерами? якщо цікава думка зі сторони – вартує не пити каву з і так лояльними графоманами (окремі з яких – об’єктивно талановиті), а поспілкуватися із звичайними людьми. метро. тролейбус. вокзал. базар. супермаркет. що вам, Петре Олексійовичу, нового скажуть ті, хто і так за вас публічно (з різних причин) вписується? не можливо перепливти Босфор, готуючись до запливу в теплій ванні.

2.проглянув список запрошених. двох з них – читаю. один – дуже правильно пише, на мою думку, по церковному питанню. другий – дуже добре пише смачні тексти, в більшості випадків – з ним не згоден, але пише так, що хочеться читати. ще про двох – просто чув. хто такий Олешко – раніше не знав. як виявилось, феєричний долбойоб – так спалити контору і все спаскудити дві години президентського часу (президента воюючої країни, кандиба!) – це, звісно, повний афедрон.

3.в цілому все це – політична сублімація. певному жулью в оточенні президента хочеться подати йому красиву картинку. але роблять її штучно. ефект відповідний – в силу їхнього срача між собою швидше в мінус.

4.в чому був резон оприлюднювати увесь список і палити воістину цікавого громадянина, який відтепер матиме в інформпросторі ярмо співробітника Банкової (навіть, якщо це не так – вже не важливо, думатимуть інакше). навіть здивувався, що одного персонажа можна віднести до т.зв.порохоботів. повірте, щиро.

5.погортав сторінки тих високоповажних блогерів, про яких раніше і не чув, але сам президент покликав їх на зустріч. хай Бог милує! переважно (не у всіх) – тупі тексти, неприховане подхалімство, накручені лайки і коментарі ботів на тему “дякую”. гидко і смішно. з такими “технологіями” ви і в сільську раду вибори не виграєте.

6.є певна кількість людей, які Порошенка підтримують щиро. їх таке царелюбство з нальотом демократії (цитую: “президент пришёл в джинсах”) – ймовірно, відштовхне.

7.хороше було питання про теплу ванну. от тільки такі зустрічі – це пірнути вглиб теплої ванни. а там, пірнаючи так глибоко – втопитись легше, ніж у бурхливій річці.

8.хтось розводить президента на гроші, видаючи ботів – ніби то результат.

9.вже очевидно, що Порошенка не буде в другому турі. з таким підходом – і за третє місце слід поборотися. бо може бути ще менше.

12 COMMENTS

  1. З почутого можна припустити, що відкриває картковий рахунок, мабуть Visa Platinum або Visa Infinite!

    • серьезно? вот это семейка. так надо бы им предложить перебраться за поребрик, раз они такие поборники мирного сосуществования с русней.

  2. паскудство, просто паскудство……… і це ж типу молоді обличчя, яким усі довіряли!!! нехай складає мандат – забагато вже зашкварів на одну особистість…….

  3. От тільки не треба робити поспішних вироків. Вже і так найкращих людей з багнюкою змішали багато.

  4. Прикольна фотка і ситуація. З Євро-атлантики дівчата так спокійно до цього гея поставились. найбільш нажохана жінка ердогана.

    тепер про кіпіш у руському світі.мовляв-“гнила гейропа…” на себе , ссу..ки, подивіться, на своє блудливе суспільство, на свою матюкливу культуру, на своїх політиків підер..асів( по духу і тілу) .)))) гигиги вам)))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here