Регіонали використовують місцеві газети для політичного тиску на опонентів

0
71

Поки мешканці Глухова радісно святкують День Святого Миколая, приватний місцевий підрозділ R7, створений попередньою владою регіоналів, не менш радісно споруджує у місті барикади біля приміщення управління культури Глухівської міської ради, де знаходиться також редакція газети “Народна трибуна”.

Пару днів тому Глухівська міська рада прийняла рішення щодо заміни керівника газети, яка слугувала рупором партії Воля народу та розміщувала інформацію наклепного характеру на Мішеля Терещенка під час виборів. Після виборів політика редакції жодним чином не змінилася. Газета продувжувала дискредитувати нову владу, при цьому вимагаючи від неї кошти на власне утримання, обурюючись що новообраний міський голова зупинив примусову підписку на зазначену газету.

Рішення Глухівської міської ради газета виконувати відмовилася, її колишній керівник терміново пішов на лікарняний, а в.о. керівника вирішив переховуватися. Вчора редакція газети була заблокована тітушками, бійцями R7 та депутатами Волі Народу, які перешкодили виконанню відповідного рішення та здійснили погрози секретарю Глухівської міської ради, членам виконкому та юристу, які супроводжували нового директора на робоче місце. Останні стверджують, що, навіть, звучали заклики щодо повалення влади у місті. В результаті, була викликана міліція та складені відповідні заяви.

Сьогодні особами, які перебувають на посадах “громадських активістів” (див.посвідчення) підрозділу R7 розпочалася “підготовка” до понеділка. Але протиправно споруджені барикади довелося розібрати. Шкода, що для цього ми були вимушені звертатися до вищого керівництва. Але сподіваємося, у подальшому, глухівська міліція буде більш активно захищати правопопядок та реагувати на звернення.

Продовження сюжету відбудеться у понеділок.

Олена Єскіна

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here