Регіонали готові на боротьбу за вплив у Миколаєві

0
54

Миколаів – це виклик для спільноі відповідальності в незалежності від партійності.

Час бити на сполох! Наше «вчора» рветься стати нашим «завтра»!

На третій хвилі оновлення влади, після перемоги Революції Гідності, країна отримала загрозу реваншу. Українці, слідом за виборами президента та парламенту, почали формувати нове обличчя органів місцевого самоврядування, але у більшості громад півдня країни вони зупинилися на роздоріжжі.

Вибори до місцевих рад продемонстрували, що, на жаль, розпорошеність демократичних сил, повільні темпи реформування держави та постійні політичні конфлікти дозволили перефарбованим під нові бренди екс-регіоналам зачепитися за владу у східних та південних регіонах країни. У 4-ох областях – Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській та Запорізькій – більшість в обласних радах отримав «Опозиційний блок».

Аби не допустити реваншу представників минулого режиму, демократичні сили мають об’єднатися та виступити єдиним фронтом в боротьбі з представниками ОППОблоку в других турах виборів міських голів. Вкрай важливо надати публічну підтримку усієї активної громадськості, патріотичних кіл та демократичних політичних сил усім, хто сьогодні протистоїть «вчорашньому дню» України.

Перемога Мішеля Терещенка на виборах мера Глухова продемонструвала, що в боротьбі епох майбутнє перемагає лише тоді, коли активна громадськість об’єднується довкола альтернативи минулому.

Одне з місць принципового протистояння, де «завтрашній день» протистоїть «вчорашньому», це — битва за майбутнє Миколаєва. Тут власник ІТ-компанії Олександр Сєнкевич, якого висунуло «Об’єднання «Самопоміч», змагається у другому турі з екс-головою Миколаївської облради та 8-ми річним керівником фракції Партії регіонів Ігорем Дятловим, який заручившись підтримкою Вадима Новинського та медіаресурсом телеканалу ІНТЕР намагається перемогти під прапорами ОППОблоку.

Ми – ті, що нижче підписалися, закликаємо демократичні політичні сили об’єднатися довкола «кандидата прогресу» та не допустити реваншу тих, хто довів країну до сьогоднішнього стану.

Ми закликаємо усіх кандидатів, які не потрапили до других турів, публічно підтримати альтернативу екс-регіоналам, давши своїм містам надію прогрес, а не повернення в минуле.

Ми закликаємо усіх виборців прийти 15 листопада на вибори та обрати своє майбутнє! Пам’ятайте, погану владу обирають хороші люди, які не ходять на вибори!

Ганна Гопко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here