Гранти ЛГБТ для президента: в Україні не для тих категорій населення створюють комфортні умови для існування

0
63

Сьогодні представники ЛГБТ масово бухають, як і Серьожа Лєщенко та Порошенко, які вдало виграли грант. Якщо хтось не в курсі, в Україні нині встановлено примат прав гомосексуалістів, і тепер вони отримали надзвичайні права.

Нинішній день показав, що в українському парламенті перебуває більша половина латентних представників ЛГБТ або їх прихильників. Навіть сам Порошенко доклав надзвичайних зусиль для того, щоб пролобіювати це питання і нагнати істерію з цієї проблеми. Навіть старий шльондарючий проект із фемен витягнули з якоїсь шафи для істерії під парламентом. Навіть набрехав усій Україні та світу, буцімто це ЄС вимагало від нас прийняття такого законодавства. І нічого, що Могеріні випала в осадок від такого нахабства і безпідставних звинувачень.

Ну та грець із ним. Питання навіть не у цьому. Відтепер, будь-який ображений працівник, або працівниця, якого вигнали з роботи зможе звертатись до суду і вимагати поновити його з тією мотивацією, що його за неробство, скажімо, шеф назвав “підара*сом”. А мільйонам пенсіонерів, студентів, мам і простих працівників, яких влада грабує і дискримінує нашій цинічній владі – плювати. В першу чергу треба виграти грант за лобіювання ЛГБТ. Якщо вони довольні будуть марширувати разом з власником “Рошену” – Захід буде задоволений красивою картинкою ідилії української толерантності. А якщо так – то які можуть бути претензії до президента, який забороняє своїм солдатам відстрілюватись від окупантів-терористів, які напали на країну? Хай собі гешефти з чоколядою крутить. Аби лиш ЛГБТ було добре і комфортно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here