Путін вирішив зробити ставку на ультраправих радикалів з Європи

0
101

Доброго ранку, друзі!

Продовжуєм обозревать проісходящі собитія з точки зору сільського здорового глузду.Но спочатку хвилька оголтєлої пропаганди здорового способу життя.

Надворі вівторок, у Києві свіжа погода, золотий час для заняття спортом. Через 48 днів настане 13 вересня, це буде неділя і неугомонні люди по всьому світу відзначатимуть World Pull-up Day. Тобто, Всесвітній День підтягувань. Хто не в курсі, пояснюю: в цей день небайдужі до свого здоров’я люди бадьоро підійдуть до турників і будуть підтягуватися, хто скільки може.

Підтягування – чудова вправа, недаремно вона є одною з базових показників фізичного стану людини. Не пам’ятаю, які точно зараз нормативи, але будь-який здоровий мужчина просто зобов’язаний підтягуватися принаймні 15 разів. Багато дівчат також підтягуються. За дивним збігом обставин у всіх, хто здатний підтягуватися на турнику чудові фігури (як у дівчат, так і в чоловіків), тому дідусь закликає – не лінуємося і тренуємося. Це той вид фізичної активності, де прогрес простежується досить швидко. Приємно усвідомлювати, що якщо сьогодні тобі вдалося підтягнутися лише 2-3 рази, а за місяць вже 10 разів. А через 48 днів цілком можна виконати норматив на відмінно – 15 підтягувань.

Окремо закликаю залучати до цієї справи діток. Діткам дуже подобається лазити по деревах, і нам буде спокійніше, якщо знатимемо, що в наших маленьких тарзанів сильні руки. Колись дід, коли ще був малим пацаном, спитав у свого батька, людини неабиякої сили, як стати сильним. “Підтягуйся щодня на турникові скільки лише зможеш і ще плюс три рази”.

Насправді, методик тренувань в інтернеті можна знайти багато, обирайте на свій смак, порадьтеся з фахівцями і – вперед. Да, звертаю увагу мужчин – у чоловіків є багато рис, які не подобаються дівчатам, але я ще ніколи не чув, щоб якась дівчина гидливо скривилася: “В нього такі сильні руки – фу-у…”. Так шо, готуємось. 13 вересня до турників вийдуть люди в десятках країн світу, тож і ми підтягнемось за Україну безліч разів.

Ну а тепер заварюєм кохве-чай, вмощуємося перед комп’ютерами і смотрім, шо в нас там напроісходило за істєкший період времені.

Надя Савченко знаходиться в Новочеркаську, знаменитому повстанням 1962 року. Це коли рідна рабоче-крестьянська совецька власть розстріляла страйкуючих робітників, недовольних підняттям виробничих норм на тлі порожніх магазинних полиць. Сам суд над Надєю вроді планірують проводити в Донецьку Ростовської області, який находиться на особом режимном положенні і попасти в який можна лише по якимось отдєльним разрешеніям ФСБ. В общем, всьо з ними ясно – бояться, сучі діти, мірового общественного резонансу і хочуть огранічіть доступ на суд незалежної журналістської братії. Може ФСБ не в курсі, що при нинішньому розвитку інформаційних технологій провести суд втіхаря невозможно? А ограніченія в доступі на суд над депутатом ПА РЄ лише раззадорять журналістов, бо в таком случаї вартість полученої із залу суду інформації різко зростає в ціні. В общем, єслі Хуйло задумав провести суділіще непомітно, то результат буде діаметрально протилежним.

Вночі в пресі появилася інформація, шо спецназовців ГРУ Александрова і Єрофеєва, захваченних хунтою в бою, якоби обміняли на якихто українських полонених. Тут же появилися якіто спростування. Дід покашо не буде коментірувать цю новость, пока нема ні подтверждєній, ні надьожних спростувань. Но єслі новость подтвердиться, а хунта не предоставить об’яснєній, то дід хунті і лічно уважаємому Петру Алєксєєвичу гарантірує крупнєйші неприятності. Але якщо новость фейкова, то не обращаєм на неї вніманія.

Тєм временєм Хуйло рішив окончатєльно іспортить послєдні годи жізні бідоласі Йозефу Блаттеру, которий много лєт не покладаючи липких рук трудився на должності презідєнта ФІФА. Сначала Хуйло приложив немало стараній, шоб Блаттер завершив свій трудовий шлях в большом позоре. І коли старина Йозеф якось переживши ганьбу вздохнув свободнєє, Хуйло тут же вискочив із предложенієм наградить Блаттера Нобелєвською премією миру. Учитуючи уровень авторітєта Хуйла на міровій арені, таке предложеніє іначе як продолженієм кампанії по діскредітації Блаттера назвать нільзя. Таким образом, список нєкогда респектабельних європейських і мірових дєятєлєй політіки, культури і спорту, кар’єра яких безнадьожно замарана Хуйлом, поповнилася новим іменем. Полку шрьодерів, дєпардьє і прочих прибуло. Більше желающих мараться об Хуйла кажеться нема, в очереді до нього не густо.

Тим сильніше одіноке Хуйло радіє коли є возможность поумнічать в інтерв’ю разним западним журналістам, несучи попеременно то ахінєю, то пургу. Так, в інтерв’ю швейцарцям Хуйло виложив кучу подросткових образ на американців, которі мішають йому жить, як він хоче. І Європі американці мішають жить як вона хоче. От Хуйло нікому не мішає жить, патаму шо він хароший. Всі праві партії в Європі обожають Хуйла-батюшку, потому Хуйло предрекає правим большоє політічеськоє будущеє.

Отсюда робим несложний вивод, шо Хуйло, по наущенію якогото хитрого провокатора із бліжайшего окруженія, рішив сдєлать ставку на победу в європейських країнах правих сил. Которі якоби обожають Хуйла, а послє прихода к власті займуть антиамериканську позіцію і отмінять санкції. Несложно также предположить, шо будучи послєдоватєльним прихильником топорних методів роботи, Хуйло буде і дальше всячеськи допомагать правим партіям в Європі, в перву очередь дєньгами. І це прекрасно. Во-первих, уменьшеніє колічества дєнєг у Хуйла відповідає інтересам миру і безпеки на планеті, а во-вторих, сприяти правим партіям в Європі Хуйло може приблизно з тим же успіхом, як і допомогти Блаттеру получить Нобелєвську премію.

Но важно также і другоє. Даже єслі предположить, що сучасні праві партії вдруг прийдуть в європейських країнах до власті, Хуйлу це допоможе, як дохлому коню педікюр. І даже не тому, що ожидаєма з 1 січня 2016 року Трансатлантична економічна угода (економічне НАТО) многократно перекриває любі гіпотетичні преференції від торговлі Європи з Росією. Просто даже самі тупі праві політіки в Європі постєпенно осознають, шо дружба з Хуйлом – надьожний путь к політіческой смерті і забвенію. Можливо, среді тих політіков багато ідіотов, но самоубійц дід среді них не помітив.

Хуйло однако любить купатися в теплій ванній собственних представлєній о міроустройстве, а теплу водичку в ту ванну старатєльно підливають окружающі Хуйла подхаліми ілі іностранні агенти вліванія. Сірожа Глазьєв уже якось поспособствував обрушенію доллара, подказавши Хуйлу перевести чверть імеющихся в Росії средств у євро. Результат оказався ожидаємим – доллар чуствує себе прекрасно, євро тоже стоїть неплохо, а Хуйло оказався в заложніках економічеського благосостоянія і США, і Європи, і Китаю. Но в результаті санкцій со сторони США і ЄС, а также в силу очінь воврем’я подоспевшої фондової кризи в Китаї, геній міровой економікі Хуйло обеспечив економіці РФ всі передумови для грядущого краха.

Зловредні агенти із окруженія Хуйла на етом не остановилися і хтось (возможно оп’ять наш любімец Глазьєв) посовітував Хуйлу перевести значітєльну часть средств у золото. Коли мнящий себе далекоглядним Хуйло ето здєлав, дєятєлі міровой закуліси інфернально улибнулися і начали знижувати ціну на жовтий метал. В результаті актіви Хуйла здулися на приблизно 15 млрд долларов. Чиста робота.

Подлі нафтоаферісти тоже продовжують свої макабрічеські танці, в результаті яких російська нафтова бурда под назанієм “юралс” вчора сумно опустилася нижче 50 долларов за бочку. А ведь ще год тому главний нєфтяннік Хуйлостана Сєчін з металом в голосі убіждав Хуйла, шо в 2015 году юралс будєт торговаться за 150 і више. Січас же Хуйло з такой же тупой уверенностью в собственной проніцатєльності убіждає граждан, шо крізіса нєт і нє предвідітся. Улюкаєв учора тоже ляпнув, шо економіка достігла дна і постєпенно начинає вспливать. Дєятєлі міровой закуліси ржуть і інтєресуються, шо в Кремлі курять.

Бундесфрау Меркель, збита з крісла в Берлінській опері волною хохота, визваного пострілом російського корабля на параді в Сєвастополі, поправила сукню та смущонно всміхнувшись “гіммель доннерветтер” перевела свій нордічеський взор із Греції на Туреччину. В Туреччині месне руководство недавно получило законний повод поднять по тривоге яничар і навалять звіздюлєй усім, хто під руку попадеться. Бундесфрау совместно з главврачом Обамою рішили воспользуваться ситуацією і каналізірувать праведний гнєв султана Ердогана в мирне русло. То єсть, на унічтоженіє Ісламського государства Ірака та Лєванта, іменуємого в просторечьє ISIS. Бо дєятєлі оцього Айсіса сильно заважають міровой закулісє развлєкаться ігрой в Хуйла на нєрвах путьом пониження ціни на нафту. Ну і вообще, задовбав отой ІГІЛ усіх у доску, а тут Ердоган шаблею розмахує. От і нада оту шаблю опустить на шиї лідєров Айсіса.

Султан, однако, сильно хоче науськать яничар на курдів, бо квазі-государственность курдів в Іраку заважає султановому отдохновенію в томной нєге сєраля. В общем, Ердоган хоче бить всіх подряд, включая курдів, а Обама з Меркель совітують курдів не чіпать, а натомість бить лише Айсіс. Етот вопрос і обсуждається січас на саммітє НАТО, которий екстренно созвав Ердоган. В любом случаї для Айсіса начинаються хренові времена, а мірова закуліса крепче взялася за реостат ціни на нафту. Наблюдаєм.

Хуйло наблюдая за подіями в Туреччині сильно завідує лідєрам НАТО, бо тоже хоче долучиться до принятія решеній мірового значенія. Но Хуйла туда єстєственно не позвали, сумасшедшим среді порядних людей не місце. То Хуйло не витерпів і сам позвонив султану. Та довго напрашувався, шоб його тоже позвали хєрячить Айсіс. Хуйло досі наївно сподівається, шо таким образом він буде полєзєн Западу і заслужить в мірових дохторів прощеніє. Но Ердоган – султан злопам’ятний і не забув хамської поведінки Хуйла в арм’янськом вопросє. Тому, відімо, відповів Хуйлу шось не особо приятне і положив трубку. Почувши короткі гудки Хуйло грустно вздохнув і подався в церкву. А потом пішов бухать із Жириновським.

Пока Хуйло молиться й бухає, зловредні австралійці з голландцями, а также малазійці, заручившись поддержкою западних стран продовжують розкручувать в ООН долгоіграющу пластінку “Трибунал”. Чуркін з піною у рота требує прекратить музику, но западні ді-джеї постєпенно врубають звук на полну мощность. Грядуть запальні танці, наблюдаєм.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко, Олега Сенцова та всіх наших полонених, помагаєм Армії і читаєм repka.club.

Та слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січас

P.S. Після цього посту дід одразу публікує продовження з книги Наді Савченко.

Свирид Опанасович