Путін вступив в гру з провокаторами и починає перегони озброєння

0
82

Доброго ранку, злобні тигри і чарівні тигриці інтернету!

Нікого ще зранку не сожрали? Ну нічо, день ще попереду, якась ватна обізяна обізатєльно зазівається і попаде вам на зуб. Ітак, надворі в нас середа, разгар червня, наливаєм чай-кохве і смотрім шо в нас проісходить в світі і на його задворках.

На задворках наблюдається ожівлєніє, предводітєль ватних обізян по фамілії Хуйло вчора пообіщав наклєпать ядєрних ракет і направить їх у сторону вероятного протівніка. А поскільки вероятні противники зачаїлися по всьому периметру кордону, то й ракети прийдеться нацелювать на 360°, включая азіатське подбрюшьє Росії, Тихий океан, Аляску, а также сєверний полюс. Не кажучи вже про западний фронт, бо на западном направлєнії концентрірує свої сили велікая і ужасная Укропія, котора помикає своїми западними маріонетками і подтягує до кордонів миролюбної Росії полчища тяжеловооружонних та високотехнологічних войск стран Запада. В общем, геополітічеський геній Хуйла не оставив у російському паркані і сантиметра, откуда не могли б полізти коварні враги. Ватні обізяни радуються, бо для них і 40° предєл мечтаній, а тут цілих 360°.

А ще ж нада бдітєльно наблюдать за космосом – там тоже літають разні недружественні Росії НЛО. І шо на рахунок подземних войск? Вдруг злобні американські кроти подкопаються под Росію і вип’ють всю нафту? Нєдра тоже нада стєречь і ракети відімо вкопуватимуть в шахти перевернутими острієм униз. В общем, нема куда Хуйлу діваться, кругом врагі і нада строїть оборону даже не по периметру, а во всьом евклідовом пространстве. Хуйло будєт очень рад сообщить своїм обізянам, що це херня вопрос – осталося лише вичислить об’єм сферичної Росії, яку не обходімо защитить. І тут уже без кривин Гаусса та тензорів Річчі і Ейнштейна не обійтися. Да, трудна і недешева задача защитить страну. Особенно єслі цар дебіл. Ворюга Рогозін радосно потирає ліпкіє ручонкі, предвкушая гігантські розпили бюджетних средств.

Однако, найбільше учорашній пахвальбі Хуйла радуються цинічні НАТОвські генєрали, яким тепер не нада убіждать своїх політіков, а політікам переконувать ізбіратєлєй, шо на святоє дєло воєнних расходов средств жалєть нє нада. Вождь гопніков Хуйло вчора члєнораздєльно проартікулірував все, шо від нього ждали НАТОвські ястреби. Таким образом НАТОвські ігрища послєдніх місяців із передвиганням солдатіков по восточноєвропейським странам і угрози розмістить там системи ПРО своєї главної целі досягли – Хуйло не понімая шо на самом дєлє проісходить начав послушно рухаться по заранєє наміченому плану, в якому вовлєченіє Росії в “гонку вооруженій” являється краєугольним елементом.

Хуйло таки согласився вступить у гру із западними шулєрами і начинає “гонку вооруженій” условіях лучше не придумать – іменно тоді, коли накопичені за 15 років нєфтєдоллари постєпенно іссякають, а путі полученія Росією новейших тєхнологій надьожно шулерами заблоковані. Хуйло умудрився методично розгавкаться з усіма розробниками технологій, включая США, Японію та Ізраїль, а мости дружби питається наводити із странами, які технологічно уступають даже не сильно розвиненій Росії.

В общем, учора Хуйлуша наобіщав, шо до 2020 года російські воєнні получать много разних ракет і танчиків. Це так, як би у 1915 році цар Микола нахвалявся, шо до 1920 года російська армія получить много всяких аеропланів та дредноутів. Мірова закуліса наблюдає за хуйлом і одобрітєльно улибається: верной дорогой ідьош, товаріщ Хуйло. З-за лаштунків мірової за куліси виглядує і подлєнько подхіхікує злобна хунта, яка понімає, шо в цих умовах Запад точно не буде розслабляться і не оставить хунту наодинці з вооружонним до зубов шизофреніком. А єслі врахувати, шо Хуйло ще пообіщав нарощувать поставки вооруженія всяким зарубежним гопнікам, то ту уже задача Запада по вгамуванню кремльовського педріли начинає іграть новими красками.

Іменно в цій атмосфері оптимізму та радісного потирання долонь, в Москву з робочим візитом залетів штатний емісар Запада, презідєнт Фінляндії Саулі Нііністьо, якому лічно бундесфрау Меркель з одобренія главврача Обами ще год назад поручила буть на стрьомі і заглядувать у палату до больного, як тільки больному нада помірять температуру та предложить нові вкусні таблетки.

Дід не знає про шо сікретнічали Хуйло з Нііністьо, бо в Кремлі ще покуда для діда крісло не встановили і я не можу нєпосредственно наблюдать за ходом подковйорних переговоров. Но одно можна стверджувать совершенно точно – главна тема робочого візиту фінського презідєнта в Москву це Україна і виполнєніє Хуйлом мінського договорняка. Судячи з прес-конференції, товаріщ Саулі був заточен лише на цю тему. Хуйло ж начав було рассуждать про двосторонню торговлю, котора знижується, но чуствувалося, шо говорить він по шпаргалці і для отвода глаз. Скоріше за все двосторонка вообще не обсуждалася, весь час потрачено на обговорення животрепещущих проблем Мінська-2. Тут Хуйло поспішив завірити фінського гостя, шо із свого боку він давить і тисне на всі ричаги впливу на ДНР-ЛНР і небезуспішно. – Пасматрітє, какіє оні сталі в посліднє врем’я послушниє – похвалився Хуйло і напомнив про чемну поведінку вождів ДНР-ЛНР, которі вже не кажуть про нєзавісімость, а просто таки мечтають відновити тєріторіальну цілісність України. Це дідові напоминає старий бородатий анєкдот про літаючих крокодильчиків і бегемотиків у цирку. Видно, вождів ДНР-ЛНР, як і тих циркових крокодильчиків, тоже сильно били, перед тим як примусити змінити риторику.

Переговори Хуйла з Нііністьо само собою проходили в закритом режиме, а послє прес-конференції, відімо, відбулося саме інтересне – собесєдніки пішли вечерять. І отут дід особенно жаліє, шо не міг чуть шо іменно сказав Нііністьо Хуйлу между третім і четвертим тостом. Но, думаю, через тиждень-два, опираясь на реальний хід імплементації Мінська-2, ми зможемо достаточно точно реконструїрувать содєржаніє вчорашнього разговора. Будем надіяться, шо фінн не сильно розтягував слова і зумів точно й убідітєльно донести до Хуйла месседж Запада. І чи всьо ним сказане понято Хуйлом правильно. Бо як би Западу не прийшлося оп’ять посилати до Хуйла презідєнта Швейцарії.

Все, друзі, більше писать времені нема – нада ж і працювати. Всім вам натхнення й хорошого настрою. Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.
І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович