Провладна більшість депутатів Києвради знову ділить землю

0
72

Класична схема з дерибану вкотре спрацювала.

Сьогодні на сесії Київради депутати УДАРно подарували земельну ділянку в центрі Києва площею майже 70 соток.

Ділянку по вул. Багговутівській, 16 (поблизу ст. метро Лук’янівська) передали на 25 років «для обслуговування та експлуатації адміністративних будівель», які належали компанії «РТ Девелопмент».

Моя команда виїхала за вказаною адресою і виявила, що будівлями, для експлуатації та обслуговування яких знадобилося 70 соток землі, є занедбані споруди з розбитими вікнами та майже розваленими стінами. За вказаною адресою не виявилося жодного будинку, який би був придатний для експлуатації.

Більше того, занедбані будівлі «у власності» займають лише невелику частину ділянки. Площа забудови становить 15 %, решта – «бонус» від провладної більшості. Мало того, на решті ділянки ростуть зелені насадження.

Однак, попри виступи Фракція Радикальної партії в Київраді та очевидність злочинності цього рішення, УДАР таки віддав майже гектар землі у центральній частині міста під «експлуатацію» зруйнованої споруди, яка займає лише шосту частину ділянки.

Тепер візьмемо на контроль, аби компанія-орендар лише експлуатувала свої «адміністративні будинки», а жодне дерево на території не постраждало.

Олександр Вовченко