Про епічний розвиток ситуації в Мукачево

0
133

Шо таке епічеський п….ць? Ну, це той же п….ць тіко з великими очима. Від пересирання. Мозгів, вопшето.

Бл.! Злобні правосєки на джипах (де взяли тільки? не іначе, як спиз…и в нещасного многодєтного кріпака, нє?) і озброєні до зубів всяческім оружиєм, похожим на огнєстрєл, рассєкають Закарпаттям і х.ї ложать на то, шо це вотчина Мертвечука і Балоги. Шо там, в Мукачевому, тєріторію помітив Леньо. Причом, давно – ше після отсідки за згвалтування і розбій.

Кароче : напрочь обнаглівші правосєки.

В то врємя, коли в державі всьо харашо : йде війна, гинуть на фронті люди, сиротіють діти, влада обдирає бюджет і пиз…ь кредіти, н…бує народ по повній програмі і, вопше, вийоб…я путьом мінтовского тєрора в лучших традіциях хардкора і треша, які-то правосєки ох…и до такої стєпєні, шо рішили отобрать послєднє в бідних, нещасних, зайо…их корупцією і контрабандою олігархів!

Замахнулись на послєдню понюшку героїна, останні щепки з карпатських спиляних лісів, послєдні опілки металопроката. І, саме главне – рішили перекрить кіслород, тоїсть – нікотін для Європи, ліквідірувать послєдню возможность вивезти контрой із України тютюнові іздєлія.

Нє, ну там ще всяку ху..ю через границю таскають. Но, діло не в тому.

Нещасні олігархи єлє зводять кінці з кінцями, комунальні платєжі в международном сообществі ростуть, нєдра родіни не бесконєчні і випаровуються скорше, ніж за них встигають роздєрібанити прибиль, народного добра, практіческі не осталось, економіка висить, як х.й на півшостої, причом віагру інвєстіций в неї ніхто вливать не збираєцця.

І вот, в таком тяжолом соціальном і економіческом про..бі, з отягчаючими обстоятєльсвами війни і безработіци, коли простому олігарху, практіческі немислимо устроїться в харошому офшорі, які-то правосєки витворяють таке!!!

Відстрілюються, гади! Від кого? Від простих закарпатських бойовиків Леня і Балоги, озброєних, всього-навсьго, крупнокаліберними кулеметиками і автоматіками, і від доброзичливих, бл…, мінтів, котрі кришують цих скромних работніків ножа і топора. Сволочі!

А ще вчора ми їх вважали Героями і восхіщались ними. Та настоящі Герої мали вже давно загинути за Україну, а не вийоб……сь з оружиєм в руках. Ми ж так, бл… красіво ридаємо “Герої не вмирають!”. А ці якісь стрьомні, не іначе агєнти Кремля. Правосєкі.

Нє, шоб лягти замертво білими і пушистими авєчками, шоб красіво всьо. Вони їба..ть благопрістойних бандитів зі всіх видів оружия, вивезеного з зони АТО. Воно ж там на вєс золота!!!

В тюрму їх, кароче! Або зачистити.

Бо такими мєтодами ми нікагда нічо не здобудем. Даже канхвєтку “Тузік” з рук Кандітєра. Не говорячи вже про “сім`ю вольну, нову”, де помоляться Мамоні “невольничі діти”.