Президент обирає між своїм бізнесом та країною

0
69

Липецьк або Україна?

Це те, про що я сьогодні хотів запитати Президента. Що він вибирає: свій бізнес, який працює на території країни-агресора і платить податки в державну казну РФ чи Україну, яка віддала за нього 54% голосів на виборах і якій Петро Олексійович дав дуже багато передвиборчих обіцянок, про які сьогодні акуратно забув згадати в своїй промові?

Бо розказувати про любов до України і водночас спонсорувати вбивць наших хлопців на Сході – це лицемірство найвищої проби.

Але я не зміг цього зробити, бо вибігли представники БПП і, як то кажуть, «груддю заступили свого патрона». На питання, чого вони так стрімко влетіли на балкон, я отримав відповідь: “Звідси краще видно”. Після цього забрали в мене з рук плакат і потоптали. Дякую Ляшку, який не зважаючи на те, що Порошенко читав свою палку і патріотичну промову, вийшов з цілою фракцією на балкон, щоб розібратись в ситуації і допомогти мені.

Ось така в нас демократія і свобода слова. Але що це за Президент Європейської країни, якщо він боїться почути критику в свій бік?

Але повернемось до людей, які сьогодні так палко захищали свого шефа-олігарха. Не буду називати їх прізвища, адже вони стояли на Майдані і зараз мені соромно, що вони вперто покривають Порошенка, хоча чудово бачать усі його промахи і «дії».

Чому ви не запитаєте в Порошенка, чого його бізнес працює як і працював до виборів, хоча він обіцяв його продати, а доходи збільшились в рази? Чому генералам замість того, щоб їх розстрілювати за те, що стільки хлопців з їх вини загинуло, дають підвищення і роблять з них героїв? Чому він призначає головами РДА людей, які носять колорадську стрічку? Чому його ставленик – міністр палива і енергетики, веде торгівельну діяльність з росією? Чому він жодного разу не обмовився навіть про те, щоб недоторканість зняли не лише з депутатів, але й з Президента? Чому він не міняє свою квоту суддів в Конституційному суді, адже там досі сидять регіонали, які змінили Конституцію під час правління Януковича? А де покарані за Майдан, адже за це відповідає підконтрольна Президенту Генпрокуратура?

Чому… Чому… Чому… ?

Хлопці, Вас використовують. Чомусь на балкон не вийшли старі політикани, а вигнали молодих майданівців. Але Бог вам суддя.

P.S. Знаєте, поки Петро Олексійович нам розказує про цінності і світле майбутнє, у Віниці є політв’язень режиму Порошенка. Він сидить в тюрмі через те, що колись насмілився висловити свій протест діям Президента. До речі, в нього сьогодні суд. Янукович теж так починав.

Робіть висновки…

Володимир Парасюк