Представники ОБСЄ не вірять у спроби сепаратистів приховати обстріли

0
76

Доброго здоров’я, друзі!

Надворі вівторок, наш марафон триває, но нєкоторі учасники забігу начинають пританцьовувать, отплясуючи кадріль ілі чечотку. Відімо із-за ізбитка сил та емоційної перезбудженості. Цього робити не слід, до фінішу ще далеко і сили треба берегти. Тому впевнено тримаєм рівний темп і спокойно, отточеними двіженіями заварюєм собі каву ілі чай та солідно вмощуємся перед екранами наших комп’ютерів. Всі готові? Отлічно. Приступаєм.

Перебування Наді Савченко в Москві, як ізвесно, ознаменувалося рядом катаклізмов, в числі яких пожари, падєнія воєнних самольотов і конфузи в космічеськой отраслі. То її, од гріха подальше, рішили етапірувати із столиці. Но куди привезли – не признаються. Во ізбежаніє, так сказать, нових тєхногенних і природних катастроф. А также, щоб збить со слєда представітєлів ООН, Совета Європи, Європарламента, а также стран Великої Сімки, які намерені лічно присутствувать на судєбних засєданіях. Впавша в среднєвекове мракобесіє Росія блізка к тому, шоб признать Надю відьмою ілі откаблучить ще якийсь совершенно запредєльний фінт із разряда тих, які визивають радосні улибки на ліцах світил міровой психіатрії.

Адвокати кажуть, що до 27 липня місцеперебування Наді наверно скриватиметься, бо на цей щот в охранки є якісь інструкції. До діда звернулося кілька читачів з проханням підказати теперішню адресу Наді, щоб надіслати їй листи підтримки, але поки що таких даних в мене нема. Як тільки стане ясно, і сам напишу і вам повідомлю, куди можна писати.

Меж тєм Хуйло забеспокоїлося нєкоторим падінням темпів розширення НАТО і рішило трохи подсобить. С етой целью, царський посол в Стокгольмі з промовистою фамілією Татарінцев заявив, шо в ответ на вступ Швеції в НАТО, Росія відповість воєнними контрзаходами. Шведи тут же взбодрилися, а НАТовські ястреби радосно заулибалися – їм іменно цього й треба. Побольше дурних угроз із Москви і скоро всі прілічні страни стануть членами Північноатлантичного Альянсу.

Вчора гордий флаг Куби появився в Вашингтоні над щойно відкритим кубинським посольством, а в серпні звйоздно-полосатий американський флаг піднімуть у Гавані. Буде прикольно єслі Куба вдруг тоже заявить про начало сотруднічества з НАТО. Но для цього московському царю нада сильно постараться. І воно старається.

Тєм временєм з радоров куда-то ісчезла комнатна собачка Хуйла Дімка Медведєв. То воно натхненно рассуждало про яхтінг, как путь к велічію Россіі, то вдруг замовкло. Тут одно з двох: ілі Дімка получив від Хуйла за мрію про яхтінг жосткий фістінг і тепер залізиваєт рани, ілі воно реінкарнірувалося в комнатну собачку Джо Байдена. Єслі так, то скоро почуєм про награждєніє Медведєва якимто ордєном – укусить врага за губу ето нєсомнєнно подвиг.

Договорняк Мінськ-2 худо-бедно виполняється сторонами в дусі синхронної сімуляції. З тою, однако, разницею, що сіпаратістські дятли сімулірують міролюбіє настолько бездарно, шо даже непритязатєльні театральні критики із ОБСЄ сказали вчора тим дятлам – нє верім. І отказалися ставить галочку за якоби отвод вооруженій калібром менше ста. Хунта ж сімулірує воодушевльонно, визивая дружні аплодісменти зрітєлєй із западного бельєтажа. Правдоподобность ігри хунти получила также должну оценку со сторони диванних критиків, которі бодро скандірують “всьо пропало” і “нас слівают”.

На тлі цих непрекращающихся аплодісментів, криків та улюлюкання Хуйло і Порох в очередний раз висказился нащот перспектив развітія ситуації в Донбасі, а по суті чемно послали друг друга “нахуй”. І домовилися, щоб вопрос про те як пишеться це слово – слітно ілі раздєльно – рішала Контактна група, яка сьогодні знову собереться в Мінську. Бацька Лукашенко чуха потилицю і подщитує убитки – Контактна група оказалася на редкость прожорліва. Назарбаєв вже перестав завідувать Лукашенкові і тихо посміюється в кулак.

В общем, протистояння шизофреніков і малахольних триває, наблюдаєм.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко, Олега Сенцова та всіх наших полонених, помагаєм Армії і читаєм repka.club.

Та слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січас

P.S. А да… В коментах люди питають про чутки нащот відставки Хуйла. Нє-нє-нє – каже дід – на место! Яка отставка?! Історична задача Хуйла – довести Рассєю до ручки і зробити це воно має самолічно. І лише послє того з чистою совістю на скам’ю подсудімих в Гаагу. Або прямо в могилку. І кроме того, Хуйло нам нужен як двігатєль та каталізатор українських реформ і дополнітєльний стімулятор для хунти. Без Хуйла хунта окончатєльно розлінується.
Но дід всьо же думає, що новость канєшно ж фейкова. Журналістам стало скушно, безконечно убивать Моторолу неінтєресно, от вони і взялися за Хуйла.

Свирид Опанасович