Портнов на пару з Шарієм обіцяють мене посадити

0
815

Тут така справа. Росіяни вчергове паляться. Минулого року на мене було скоєно три замовних напади. Били, стріляли, різали.

Поліція саботувала слідство по всім справам. Відмовляла в охороні мені, цинічно насміхаючись.

Втретє напали, коли я з Natalie Usatenko повертався додому. Один з нападників втік (спочатку просто, а потім і за кордон), а другий загинув.

Справи по нападам гуляли від поліції Одеси до ГСУ НПУ.
Потім перейшли до СБУ за рішенням Prosecutor General’s Office of Ukraine.

За майже рік слідства так ніхто і не став підозрюваним. Про замовника взагалі мовчу. За цей час страна, шарій, монтян, поліціянти та інші плодили про мене фейки. В тому чилсі і про третій напад.

Чому?

Бо мене спочатку намагались посадити. Не вийшло. Потім намагались вбити. Теж обламались.Тепер намагаються усіляко дискредитувати. Виставити психом, неадекватним і небезпечним. Щоб потім можна було посадити. Або вбити із мінімальним розголосом.

Замовник нападів має російський паспорт. Напади — помста за позицію. Вони не розслідувані.Нікого не покарано. Це дозволяє всіляким собакам гавкати, маніпулювати, перекручувати факти і вигадувати фейки.

І ось на сцену вийшов Андрєй Портнов.
Він є вірною шісткою Януковича та після Майдану переховувався в росії.

І Портнов на пару із Толіком Шарієм тепер обіцяє мене посадити.

Коаліція просто прекрасна: наймані кримінальники, опоблок, російські ЗМІ та пропагандисти + юрист Януковича зі своєю командою.

Ну що ж, це буде цікаво.
Рекомендую Портнову вже запасатись туалетним папіром.
Або хорошою фантазією та чарівними паличками, щоб створювати те, чого не було.

P. S. Окрема подяка слідству, яке за майже рік не змогло росзлідувати цю «надскладну» справу. Як і справи по ще двом нападам на мене та інших активістів.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here