​​Тут один дуже тупий персонаж публічно горів на каналі Медведчука

0
136

​​Тут один дуже тупий персонаж публічно горів на каналі Медведчука 112 від того, що я звернувся до поліції із заявою про злочин, який вчинили його партійці, коли намагались причепити в Одесі дошку на честь Жукова.

Того самого Жукова, проти якого раніше виступав сам персонаж.

І от він горить та каже, що зображення Жукова нібито не є комуністичною символікою.

Оскільки ця істота давно втекла з України і, мабуть, вже не знає де можна прочитати наші закони, то спеціально для тупих я процитую частину своєї заяви:

«Жуков Г. К. обіймав керівні посади в комуністичній партії СРСР до 1957 р., а у 1955 р. обіймав посаду мінстра оборони СРСР.

Відповідно до підпункту ґ) пункту 4 частини 1 статті 1 закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», символіка комуністичного тоталітарного режиму це символіка, що включає зображення, пам’ятники, пам’ятні знаки, написи, присвячені особам, які обіймали керівні посади в комуністичній партії (посаду секретаря районного комітету і вище), особам, які обіймали керівні посади у вищих органах влади та управління СРСР, УРСР (УСРР), інших союзних або автономних радянських республік, органах влади та управління областей, міст республіканського підпорядкування, працівникам радянських органів державної безпеки всіх рівнів.

Отже, будь-які зображення, пам’ятники, пам’ятні знаки, написи, присвячені Жукову Г. К., є символікою тоталітарного комуністичного режиму.»

На перший раз я пробачаю істоті незнання закону, але усе одно це не звільнить його шісток від відповідальності за його порушення.

Якщо комусь дуже хочеться помолитись на бюсти вбивць, катів та інших комуністів, то хай робить це вдома і так, щоб ніхто не бачив.

А за виготовлення і публічне використання комуністичної символіки передбачена кримінальна відповідальність.

Навчіть хтось істоту читати закони.

Dura lex, sed lex.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here