Порошенку кров з носа необхідно "проштвохнути" закон про особливий статус Донбасу

0
75

Не спалося цієї ночі. Браслет муляв. За те можна було багато чого обдумати. І додумався я до причин, чому нам усім продовжують запобіжні заходи до Нового Року, для чого цей цирк з продовженням досудового слідства до 31 березня наступного року.

Очевидно, все дуже просто! Порошенкові “кров з носа” необхідно до Нового Року прийняти в другому читанні зміни до Конституції про, ніби то, децентралізацію, а насправді, про особливий статус Донецької та Луганської областей. І нехай ніхто мені не говорить що особливого статусу немає.

В самому тексті змін немає, але в прикінцевих положеннях є маленька зноска, що особливості місцевого самоврядування в цих областях будуть регламентуватися окремим законом. Законом, який з порушенням всього, що можна порушити Верховна Рада прийняла 16 вересня 2014 року. Текст закону є доступний, всі бажаючі можуть ознайомитися. Доречі, тільки Свобода і окремі представники Батьківщини не голосували за цей закон, витягнувши демонстративно картки.

Так от, Порошенко і ко прекрасно розуміють, що Свобода всіма силами не допускатиме здачі українських земель Москві та наруги над пам’яттю тисяч українців, які віддали своє життя, героїчно голі, босі, голодні і беззбройні, захищаючи українську землю. Тому, щоб Свобода не заважала виконувати зрадливий Мінський пакт, який нав’язали Порошенку Путін та його друзі Меркель і Оланд, партію вирішили обезголовити, ув’язнивши її керівництво. Порошенко, правда напевне погано вчив історію.

Свого часу Гітлер також хотів нейтралізувати ОУН і кинув майже весь провід в тюрми та концтабори, але ОУН продовжувала боротьбу – створила УПА і нещадно била німецьких окупантів! Українську націю ніхто не зламає – на місце загиблого чи засудженого стануть десятки інших!

Слава Україні!

Ігор Сабій 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here