Порошенко приручає парламент

0
77

Схоже президент Петро Порошенко спить і бачить ручний для себе парламент.

В наступні два пленарних тижні буде винесено на розгляд парламенту ряд важливих для президента законопроектів починаючи від закону “Про прокуратуру” за авторством Юрія Луценка (зміни які залишають за прокуратурою совєцко-сталінські повноваження) і закінчуючи змінами до конституціі які на сьогодні навіть більшість нардепів в очі не бачили. Прийняття чи відхилення цих ключових законопроектів визначить напрямок розвитку краіни на найближчий час. Президент Порошенко прийняттям цих законопроектів планує значно посилити президентську гілку влади збільшивши повноваження президента. В свою чергу ми переконані, що відбувається узурпація влади президентом Порошенком.

Ручний парламент передбачає ручних депутатів а ручними депутати стають тоді коли іх або купити, або залякати.
Багато колег депутатів вже отримали жадане владне коритце від Банкової і готові голосувати за будь які законодавчі ініціативи адміністрації президента.

Тих же хто ще не продався “за шмат гнилої ковбаси” намагаються залякати заняттям депутатської недоторканості і притягненням до кримінальної відповідальності.

Саме так я розцінюю вчорашню заяву президента Петра Порошенка, що генеральна прокуратура готується внести на розгляд парламента велику кількість подань на народних депутатів по зняттю депутатської недоторканості і притягненню іх до кримінальної відповідальності.

Передбачаю, що Бойка, Льовочкіна чи Вілкула в цьому списку не буде а натомість подадуть якусь дрібну регіоналівську шістку і ряд депутатів-патріотів. От так і лякають очікуючи, що частина гіпотетичних жертв прибіжить на Банкову домовлятись і продаватись.

P.S. В соте повторюся: я за зняття депутатської недоторканості але голосувати за це буду лише ОДНОЧАСНО з законами про тимчасові слідчі комісії і імпічмент президента. І депутати, і президент мають бути рівними перед народом та законом.