Порошенко готовий віддавати українські землі, але жорстоко мститься за свою власність

0
44

Порошенко готовий віддавати українські землі, але жорстоко мститься за власні заводики і крамнички

1,5 роки ми обурюємося зрадницькою і зливальницькою політикою Порошенка, який з кислою мармизою розповідає про “перемоги” на міжнародних переговорах і важливість чергового етапу “мінських домовленостей” і нових форматів переговорів з російськими терористами і окупантами. Ми бачимо, як він з ненажерливим апетитом глиста пожирає українські ресурси заради свого ненаситного збагачення, і з якою затятістю відстоює свої гешефти. Усю українську націю він намагається переконати, що це – “священна корова”, що його не можна критикувати за це, дорікання політиці Порошенка – “розгойдування човна”, “служба Кремлю” тощо.

В той же час ми бачимо, з яким остервенінням він і його оточення знищує патріотів: спочатку вони убили Сашка Білого, потім заманювали у пастки і котли на Донбасі саме добровольчі батальйони. Згодом перейшли до іншої форми переслідування націоналістів – судового переслідування за сфальшованими справами. Зараз усі тюрми і СІЗО переповнені не сєпарами і злочинцями або олігархами. Вони забиті українськими патріотами, націоналістами.

Сьогодні ми побачили, як шоколадний режим відстоює головний фетиш Пороха – генделики “Рошен”. Днями у Харкові підірвали один із них. Відповідальність за це узяв один із відомих повстанців – “Лісник”. Він відкрито визнав це, закликавши боротись із окупаційним режимом. У відповідь на це СБУ штурмувало його квартиру у Києві, і ліквідувало фізично. Така помста шоколадного диктатора. При цьому СБУ не називаючи прізвища, оголосила його “агентом ФСБ” і “терористом”. Так діє владна машина. Однак, чим більше вони брехатимуть, тим більш неправдоподібною буде їхня хуцпа!

Слава Україні!
Нація витрачає кров, але не втрачає!

Сергій Вакула

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here