Політика Кремля загнана у глухий кут ігноруванням Європи та США

0
88

Доброго ранку, друзі!

Надворі в нас нарешті п’ятниця, і непроста, а 13-е. Дід взагалі-то не забобонний, но давно замітив, шо коти обично опасаються переходити вулицю, коли по ній пронесеться чорна машина. Ждуть білу, або червону. Такі в них, відімо, котячі суєверія. Но не будем уподобляться забобонним котам, а спокійно і з посмішкою розпочнемо трудовий день, який має бути опасним і нещасним разве шо для наших врагов. Заварюєм традиційні ранкові каву або чай і приступаєм до очередного разбора польотов мірових клоунов та до оценки актуального стану міжнародної ситуації. Не забуваючи, однак, запланірувать собі на вихідні мероприятія в масштабах однієї одтєльно взятої сім’ї, спрямовані на зміцнення вашого здоров’я та родинного щастя. Ітак.

В ділі Наді Савченко учора єлє-єлє завершили рассмотреніє половини одної коробки вещественних доказатєльств. А їх усіх є три коробки. Відімо, Надя обладає дійсно якимись титанічними фізічеськими возможностями, єслі постійно цугрила на собі три коробки вещдоков. Тим часом, адвокатам всьо же удалось взять предводітєля луганських сіпаратістов «на слабо» і той учора громоглдасно пообіщав приїхать у «суд» і даже шото там сказать. Адвокати зловісно улибаються і планірують подвергнуть інтєлєкт Плотніцкого зверским істязаніям. Плотніцкій в предчуствії екзамена судорожно вчить табличку множення. Глядачі запаслися гарбузовим насінням, а Джордж Лукас іскреннє сокрушається глядя на Плотніцкого – це ж скіки дєнєг можна було зекономить на гримі. Сьома серія «Зоряних війн» була би намного рентабельнєє.

Тєм временєм в АТО знову громка стрілянина, в Луганську терористичні банди приведені сьогодні в повну бойову готовність, із чого подавляюще большинство українських інтернет-генєралов, почухавши свої ідеально плоскі від диванів сраки, зробили стратєгічеський вивод: ожидається масіруване нраступлєніє з угрозой окруженія Маріуполя, Дніпропетровська, Києва, Ужгорода і Ліссабона. Дід рекомендує інтернет-полководцам вгамуватися, оторвать сраки від диванів і пробігтися кілометрів п’ять. Не поможе – десять. Біг – дуже хароше средство внести в тіло приятну істому, а в голову холодну рассудітєльность. Яка поможе понять, шо в України єсть Армія і ота Армія для врагов далеко не подарок. О чом, наприклад, наочно свідчить недавно получений дідом від наших воєнних подарок – трофейний котєлок десантних войск РФ. В яких обставинах отой котелок добутий і шо случилося з тою російською ДРГ, дід не розказуватиме, шоб случайно не вселить в ряди наших панікйоров та істєрічок бадьорий бойовий дух. А решта читачів і так зрозуміє, шо перекочував отой котелок від російського спецназовця у колекцію до українського діда далеко не добровольно. За що я нашим воєнним щиро вдячний і бажаю їм і далі бути здоровими й сильними, а для врагов смертельно опасними.

З другого боку, воєнні тєлодвіженія сіпаратістов в зоні АТО наверняка інспірірувані в Кремлі, де нарешті ос знали, шо дєлішкі ідуть совершенно не так, як ранєє замислило Хуйло всєя Русі. Хуйло в глупості своєй іскреннє щитало, шо стоїть зробити Западу «саячку», як всі на Западі дружно попадають на сраки і хором признають Хуйла великім стратєгом та генієм. Етого не случилося, болєє того – до Хуйла начали застосовувать політіку чморенія та попрання честі і достоїнства презідєнта РФ. Которого перестали принімать в порядочном обществе, а єслі і принімають, то не без колкостей та іздіватєльств. Явно провоціруя Хуйла на очередні глупості. Хуйло послушно реагірує на провокації нужними Западу глупостями. У свою очередь продовжуючи нєсмелі попитки замиритьсяі з Западом путьом його запугіванія. При чому дєлається це в соответствії з уровнєм інтєлєкта московського сцарька. То єсть глупо і бездарно. Например, на днях показуючи по тєлєвізору совещаніє Хуйла з генєралами, камера как би случайно наїхала на малюночок океанської системи “Статус-6”. Обама на ето ніяк не отреагірував, бо Обама первий канал РФ не дивиться. Хуйло сильно розстроївся і приказав скомороху Дімі Піськову обратить вніманіє Обами на ето чудо-оружіє. Піськов тут же виступив із гнусавим заявлєнієм, шо показ схеми сєкретного оружія по тєлєвізору случайность, віновниє будут наказани. Тіпа: «Абратітє вніманіє, пліз, какіє ми мощниє і опасниє». Обама улибається, Пентагон откровенно рже. Всьо таки товаріщ Хрущов був в іскустве блєфа много іскуснєє товаріща Хуйла.

Понявши, що Западу начхать на мелкопацанські разводняки по типу дитячих малюнків «Сістєми – 6», Хуйло учора провів совещаніє по пріорітєтам косміческой отраслі. Де намйоками і оговорками всячеськи дає Западу понять, как он в космсосє ужасєн і опасєн. Жалкіє потугі – хмикнули в Пентагоні і дід не ісключає, шо в ці хвилини іде совещаніє американських генєралов із акулами Голівуда. В результаті зговора між якими світ може побачити відеосюжет про возможності американської космічеської галузі такої потрясающої реалістичності, шо в Кремлі всі жидко вкакаються. Ох, напрасно Хуйло затіяв оці состязанія з фаллометрії, та ще і з американцями. Ох напрасно…
Хотя, скоріше за все Обама не захоче втягуватися в дурне міряння потенціалами із дурнуватим Хуйлом, поскольку всі й так у світі знають, шо в Обами він дліннєє і мощнєє. А в Хуйла всього лише дряблая відімость. Та і станок, котрий печатає долари по злой іронії судьби знаходиться не в Москві. І всі основні нєфтєносні страни міра по чистій случайності іщут дружби не з Росією, а совсєм даже на оборот. О чом зранку, у всій своїй безстижій обнажонності свідчить цифра 44,18 за бочку Брента. Та і во всьом остальном у Хуйла шансов не те шо перемогти, та даже викрутиться із западні, в яку сам себе і всю Росію загнав, нема. Шанс єсть лише трепихаться з більшою або меншою інтенсивністю, від чого залежить скоро або не дуже скоро зашморг на шиї Хуйла звузиться настільки, щоб придать ботоксній харі приятний сінюшний оттєнок.
Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.
І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

P.S. Друзі, сьогодні 13 листопада. А це День народження неперевершеного нашого Остапа Вишні. Не знаю як хто, а дідусь увечері з удовольствієм перечитає улюблені місця із нашого сонячного Остапа. Це буде йому найліпшим подарунком. Всім приємних вихідних.

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here