Політичні аутсайдери використали трагедію під парламентом як чорний піар

0
102

Зловмисника вроді піймали, значить третю версію (про ізлішню хитрожопість хунти) дід з полегшенням викреслює.

Пока йдуть перші допроси і, возможно, началися арести в средє бліжайших подєльніков того ублюдка, можем спокійніше взглянуть на те, що трапилося.

Скандал вокруг змін до Конституції роздутий во многом штучно. У тих змінах немає ніякої крамоли і тим паче причин, щоб кидаться гранатами.
Однако, оказалося, шо у Верховному Шапіто заінтересованими в роздмухуванні скандалу вдруг Конституції виявилися всі основні політичні сили одночасно. Це як «Воронью слободку» уночі підпалили всі мешканці одновременно, кроме нічийної бабушки та Васісуалія Лоханкіна.

Аутсайдерам політичного процесу срочно були нужні причини попіариться, а коли мова йде про Конституцію, та ще і про тєріторіальну цілісність, то глаза політичних аутсайдеров стають волглими, а голоса протівно-дребезжащими. І вони хором требують шо-небудь пофіг-шо лиш би звучало громко, і щоб побільше у заявах було слів «зрада».

Хунту ж ізначально трудності констітуціонного процеса не пугали, а совсєм даже наоборот. Бо чим трудніше проходитимуть зміни в Конституцію, тим повнішою буде ілюзія, шо хунта сумлінно виконує пункти мінського договорняка, а не мухлює. Хотя хунта іменно шо мухлює і жонглірує термінами. І даже Хуйло це чудесно понімає, хотя воно й дебіл.

Но сьогодні у милий междусобойчик в формі обичної околопарламентської гризні влетіла бойова граната. Вбито бійця нацгвардії, десятки людей поранені. А це вже серйозно.
В діда осталися дві версії случившогося: самодєятєльность ілі московський слід.

Версія про самодєятєльность виглядає реалістично, бо дебілів із напеченим сонцем головами в нас вистачає. У многих дебілів є бойові гранати, чого б і не жбурнути.

Щодо московського сліду, тут вже попахує конспіроголією, а дід цього запаху не любить. Хотя єслі за терактом стоїть Кремль і єслі кремльовські технологи всерйоз розраховували, що взрив гранати стане детонатором народного обурення, який знесе хунту і погрузить країну в хаос громадянської війни, то в тих тєхнологов проблеми з клепками в голові. Но єслі задум кремльовських тєхнологов полягав у тому, щоб каналізувати праведний гнєв активної часті суспільства із зовнішнього фронту на поіски внутрішніх врагов, то сьогодні оті політтехнологи з повним правом можуть випить холодного пива. Ілі шо покрепче.

Однако дідусь щитає, шо в целом і тут Кремль прощитався. Такі прийомчики дєйствіють в плотних слоях психічно незрілої ватної біомаси. Но коли мова йде про общество здравомислячих людей, то всі політтехнології безсилі.

Да, і просьба до хунти. Я понімаю, шо велік соблазн под шумок навести шороху і зачистить под себе все політичне поле. Но це гибельний путь. Єслі шо, дід предупреждав.

І як каже Мурзік Васильович, «Будьмо уважні».

P.S. В посліднє врем’я повилазили разні боти, которих дід про себе називає «порохоботами». Яка в них задача сказати трудно, бо вони всі до єдиного тупі. І способні лише злобно повторювати мантри про зрадника Пороха, кріля Яценюка і всьо такоє прочеє. Дід ні до Пороха, ні до кріля ніяких нєжних чуств не іспитує, но читаючи злобні й дурні нападки отих ботів, хочеться обох тих дєятєлєй прижать к широкой груді і нікому їх в обіду не давать. Може це новоє слово в політтехнологіях – настільки тупо обливать когось брудом, щоб порождать у читача замість ненависті, сочуствіє і желаніє защищать. Хотя на самом дєлє їх нада критикувать. Но не тупо, а грамотно і ізобретатєльно. Тоді всім буде харашо. Кроме ботів, канєшно.

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here