Патріоти розпочали на дільницях інформаційну війну

0
66

Сьогодні ходила на виборчу дільницю віддати свій голос ПРОТИ ВИБОРІВ і трохи розворушити людей на бунт проти системи. Написала на бюлетні: “РЕВОЛЮЦІЯ!”, “СЛАВА УКРАЇНІ!”, “СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!” і почала демонстративно фоткать бюлетень, щоб привернути увагу.

Одразу набігли члени комісії, спостерігачі. Я показала бюлетень і заявила, що це мій протест проти виборчої системи та проти режиму внутрішньої окупації в цілому, я хочу це сфоткати і виставити в соц.мережах. Від мене почали вимагати витерти фото, або викличуть міліцію. Я відмовилась категорично, бо це є мій публічний протест проти системи, а всі, хто грається в вибори, є гвинтиками цієї системи, підтримуючи її, тим самим зраджуючи Майдан. Як не дивно, багато хто став на мою сторону, практично всі, з ким я спілкувалась (міліція, члени комісії, спостерігачі) заявили, що вони також проти цієї злочинної системи, але якщо вони зараз вийдуть на Майдан, то їх звинуватять в співпраці з Москвою. Я закликала боротися, не слухати нікого, бо злочинній владі вигідно лякати “картинкою для Путіна”.
Сподіваюсь, я посіяла на конкретно взятій виборчій дільниці маленьке зерно майбутньої революції. Принаймні, сьогодні для них це була подія, вони її будуть обговорювати, прийдуть додому, розкажуть родичам. Наша справа – розхитувати, а Господь управить.

П.С. Приїхав наряд міліції, на місці склали протокол. Буде суд, адмінштраф… Борня триває!

Катруся Коханівська

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here