Останні вибори стали найбруднішими за всю історію України

0
58

Хочу поділитись першими враженнями від місцевих виборів, які на разі пройшли в нашій країні.

Абстрагуючись від результатів, адже підрахунок голосів ще триває, а екзит-поли проводились лише у великих містах, з повною впевненістю можна сказати, що такого безладу, хаосу і рівня фальсифікацій не було навіть за часів кривавого режиму Януковича.
Підкуп виборців, масовий передрук бюлетенів, переслідування політичних опонентів, і навпаки – створення кліматичних умов для уникнення кримінальної відповідальності поплічникам Януковича – кернесам, вілкулам, це той інструментарій, який призвів до того, що більше 50% українців на вибори не прийшли, тобто проголосували ногами проти влади, яка їх організувала.
Нечуваним фактом за час Незалежності стало те, що вибори міських рад і міських голів в Маріуполі, Червоноармійську Донецької області та Сватово Луганської області не відбулись. І це ще можливо не кінцевий список, адже нас очікують судові процеси по результатам виборів.
Звичайно першочергову відповідальність за ці, без перебільшення, найбрудніші вибори за всю новітню історію України несе Центральна виборча комісія, на чолі з головним підрахуєм часів Януковича – паном Охендовським.
Радикальна партія Олега Ляшка неодноразово зверталась до президента Петра Порошенка з вимогою внести подання на зміну складу ЦВК чиї повноваження вже рік як спливли.
Президент Порошенко не тільки не вніс подання на звільнення складу ЦВК, а й нагородив його голову Охендовського державним орденом. Цим Петро Порошенко взяв на себе повну відповідальність за діяльність ЦВК і проведення місцевих виборів.
Публікація прес-служби Ігоря Мосійчука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here