Незаконний обшук слідчі перетворили на пограбування

0
74

В квартирі мого помічника Андрія Дзюбенко сталось пограбування.

Андрій мешкає у Василькові, разом із своєю дівчиною, в маленькій квартирці. Вчора ввечері дівчина Андрія повернулась додому і побачила що металеві вхідні двері буквально розкурочені ззовні – явні сліди зламу. Перелякана дівчина викликала на місце свого адвоката та міліцію. В присутності міліціонерів всі зайшли до квартири і побачили що там буквально все перевернуто до гори дригом.

Після огляду виявили що пропали 900 доларів які вони з Андрієм, як молода пара, збирали на весілля, 1000 грн, телевізор, ноутбук, мікрохвильовка, а також їх паспорти і (увага!) – всі електронні носії інформації: флешки, картки пам’яті.

Саме останнє і наводить на думку, що це були не звичайні злодії. Я більш ніж впевнений, що ці злодії були із банди під назвою “Генеральна прокуратура”. Незаконно і таємно вони проникли до помешкання мого помічника із наміром знайти там сліди ніби то набутих мною коштів, проте ясна річ що там нічого не було. Великих статків Андрій з дівчиною не мають, сотні тисяч гривень які шукали в мене, не знайшли і в них. Тож потащили усі електронні носії сподіваючись виявити на них компромат.

Але ж навіщо ці убогі забрали і побутову техніку?! Мабуть вирішили не втрачати можливості і за пошуком “доказів” трохи розжитися хатнім приладдям. Незаконний обшук вони перетворили на пограбування!

Це все що ви маєте знати про слідчі дії в моїй справі: самі ці дії і є злочинні по своїй суті, коли співробітники генпрокуратури “під шумок” під час таємних незаконних обшуків виносять з хати всякий крам.

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here