Нашій державі потрібен президент, який житиме війною, а не крастиме на ній

0
663

Просто уявіть собі: кожен р е а л ь н и й танк Збройних Сил України – це по витратах з бюджету 4-5 танків, враховуючи ціни завищені на 300-400%.

Тобто погана верховна рада, яку всі не люблять (і я теж не люблю) голосує в бюджеті за безпрецедентно величезні кошти на оборону, але ці кошти осідають в кишенях чинного президента і його оточення. І це ніяк не наближає перемогу.

І це не просто мародерство. Те, що крадуть на фронті – це відірвана рука, нога чи перебитий хребет нашого Героя.

Якщо це не правда – чому взагалі відсутня реакція Порошенка, його штатних спікерів і проплачених експертів?

Їм просто немає що сказати. Тому головнокомандувач армії, який розкрадає цю армію, вчергове заявляє (як завжди у незручних ситуаціях) про загрозу повномасштабного вторгнення кäцапів на нашу землю.

Знаю притомних хороших щ и р и х людей, які є патріотами, і виступають за Порошенка, ведучись на його голослівні заяви останнього часу. Мені і самому, чесно кажучи, подобається ця риторика. Тільки водночас стає о г и д н о від рівня цинізму в ній.

Адже для нього війна – це не священна справа визволення України і відсічі ворогу. Для нього війна – це бізнес. З рентабельністю 300-400%. З торгівлею з окупантом. З контрабандою з РФ.

Подивіться, будь ласка, фільм «Хвіст крутить собакою» Баррі Левінсона, якщо не бачили, або нагадайте собі цю шедевральну кінокартину.

Це про вас, на жаль. і про те, як вас розводять.

Нашій державі потрібен президент, який житиме війною, а не крастиме на ній. Президент, за якого буде цінуватися справедливо подвиг солдата, а не свого армійського товариша, який купляє контрабасом російські запчастини і продає їх державі в чотири-п`ять (!) разів дорожче. Президент, який досягне миру не ціною капітуляції (як пропонують сєпари) і не той, хто на війні заробляє, тому хоче її безкінечного продовження (точніше – не заробляє, а краде). Президент, який не має бізнесу в Московії і не наживається у схемах зі скрапленим газом з кумом Путіна Медведчука, записуючи у «п’яту колону» усіх своїх опонентів, сам будучи по факту п’ятою колоною (бо його дії – на користь Кремлю). Президент, який поставить задачу повернути і відновити Донбас і Крим. Я такого знаю. Його звати Олег Ляшко. Вибір робіть самі. Нагадую, що п`ять років тому ви вже фатально помилилися, бо велись на порожні обіцянки.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here