Наївність «Опозиційної платформи – За життя»

0
535

Тим часом, з місць надходять повідомлення про не нудний формат виборів в Одесі.

У місцевому ОПЗЖ як і раніше наївно вважають, що позиція жертви – найбільш виграшна, а найгучніші інфоприводи – це «атаки радикалів».

Оскільки «радикали» самі це прекрасно розуміють, і тому не поспішають нападати, то такі атаки доводиться організовувати самим, у «ручному режимі». А далі розганяти через ЗМІ та телеграм-канали про власний «героїзм» у всіх доступних інформаційних форматах.

«Дали рішучу відсіч», «красиво відповіли», «не піддалися на провокації» – з такими посилами і заголовками йде у суспільство театралізована вистава, у якій на одеське ОПЗЖ «нападають» організовані ними ж «молодчики».

Підкріплюється це відеороликами, у яких політики «хоробро протистоять» хуліганам.
Двічі схема була «обкатана» на депутаті Гіганові (довелося, щоправда, пожертвувати власною приймальною, яку нібито «розписали націоналістичними гаслами»). Утретє відповідний «лавровий вінок» вирішили розділити з Тетяною Плачковою, кандидатом у мери.

Проблема одна: усе це занадто очевидно. Крім одеських представників ОПЗЖ, які вже занадто зосередилися на грі у скривджених і забули про такі «дрібниці» як реальні результати.

Хоча, з огляду на те, про яку політичну силу мова, навряд чи можна розраховувати на щось більше, ніж «шоу-бійки».

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here