Нафтові аферисти руйнують спокій Кремля

0
323

Доброго здоров’я, друзі! Дєдушка на бігу заскакує в фейсбук, оставить парочку коментов нащот проісходящих собитій і біжить дальше.

Бо времені мало, а роботи багато. Ще й нада встигнуть у дві лікарні, порішать масу інших вопросов і, єслі останеться врем’я, совершить подвиг. Ітак.

У справі Наді Савченко діло вже дошло до астрономів. Астрономи мають сказати своє вагоме слово, аналізуючи рівень сонця і довготу тіней та визначити по цим показатєлям коли точно Надю захватили в плєн. Бо є відео цього моменту. Українські астрономи утверждають, шо це случилося за півтори години до того, як були убиті журналісти ВГТРК. Но українських вчених московське гестапо обвіняє в предвзятості і намеренном перемещенії сонця на нєсколько парсєков лєвеє. В свою очередь, сторона обвінєнія судорожно шукає кваліфіціруваних алхіміків, процес нєотвратімо приобретає черти среднєвекового процесу над відьмами.

Тєм временєм, в зоні АТО наблюдається пожвавлення воєнной актівності окупантов, яких щодня гонять в бой, щоб не розслаблялися. Хунта нємедлєнно воспользувалася цією актівізацією у воспитатєльних целях, крепко врезала окупантам по зубах і тут же стала громко жалуваться Западу. Главний діпломат хунти Клімкін, заручившись поддержкою Германії, Франції і США, позвонив Печальній Лошаді Лаврову і на доступном їй язике призвав одуматься. Лавров привично пробормотав шото нечлєнораздєльноє, шо Росія тіпа ні при чом. Бо Росія занята борьбой із іностранними сирами.

В ответ хунта предпріняла коварний асиметричний ход, іздавши приказ про заборону книг російських мракобесов. Книги мракобесов нємедлєнно стали пользуваться спросом, тиражі ростуть, мракобеси благодарно улибаються і шлють хунті воздушні поцелуї.

Пока хунта і мракобеси куражаться, нафтоаферісти на мірових біржах трудяться не покладаючи рук, лішая Хуйла спокойного сна. Хуйло безсонними ночами розмишляє, що б іще таке учудить, пока в бюджеті водяться ще хоть якісь грошенята. І рішив увелічіть масштаби хіщенія бюджетних средств путьом актівізації строїтєльства Турецького потока. Стройка нужная і крайнє своєвременная – ціни падуть і на нафту і на газ, і скореє всєго ожмдаємого осіннього отскока цен нє предвідітся. Тому Хуйло спішить і бліжайше врем’я планірує втопити ще 15 мільярдов євро, предусмотрених на прокладку труб по дну Чорного моря. Но хитра улибка Міллєра наталкує на подозренія, шо указанниє средства осядуть не на днє морском, а у вполнє конкретних карманах.

Главний ворюга і казнокрад Росії, жізнєрадосний толстячок Рогозін, пристально наблюдає за Міллєром і дуже йому завідує. Він тоже дєньгі любить і вместо Містралів рішив строїть атомний авіаносєц. Строітєльство авіаносца дєло нєспешноє, і пока суть да дєло, Хуйлу прийде кірдик, а Рогозін напише полну откровеній книгу “Как я спасал человечество от атомного безумія Хуйла”.

Все, друзі, дудусь помчав дальше, бо нада умножати добрі справи.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here