На Луганщині погрожують фізичною розправою меру та журналісту

0
806
Віта Сліпець

За інформацією ЗМІ, Національна поліція зареєструвала заяву про погрози фізичної розправи від мера Сватове Євгена Рибалка.

Нещодавно білокуракинський журналіст-блогер Сергій Симутенко на сторінці спільноти Portal Bilokurakyne розмістив журналістське розслідування, фігурантами якого є голова Сватівської райради Віта Сліпець та її батько Володимир Куницький.

Сліпець Віта Володимирівна у листопаді 2015 року була обрана головою Сватівської районної ради, де працює і зараз. З 1994 по січень 2004 працювала вчителем російської мови та літератури в Містківській неповній середній школі. Кандидат у депутати від партії «Cлуга Народу» в мажоритарному окрузі №113.

Розслідування білокуракинського журналіста перепостив мер Сватове Євген Рибалко. Примітно, що у коментарях до перепосту Рибалка, голова Сватівської райради Віта Сліпець написала: «Евгений Викторович, а я то думаю, чьих это рук дело)))»

На що міський голова Сватового відповів: «Білокуракіне портал виклав матеріали. Читав на Вашій сторінці. На дебати не приходите, Куницький погрожує вбивством-бачу зовсім подуріли. Рекомендую скоріше їхати до Вінтоняка на психлікарню».

В свою чергу на сторінці спільноти Portal Bilokurakyne повідомляється, що у зв”язку з погрозами деякі матеріали про кандидата в депутати Віти Сліпець в спільноті Portal Bilokurakyne видалені!

«17 липня на адресу одного із дописувачів спільноти Portal Bilokurakyne по телефону почали надходити погрози фізичної розправи у зв’язку із публікацією на сторінках спільноти матеріалів Віти Сліпець»,- йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що Куницький В. володіє селянсько-фермерським господарством «Прогрес-10», яке є основним «бюджетонаповнювачем» Сватівського району. До слова, до війни на Донбасі Куницький був депутатом Луганської обласної ради від Комуністичної партії.

Нагадаю, у червні 2014 року керівник фракції КПУ в Луганській обласній раді Олександр Андріянов заявив, що його фракція в повному складі перейшла до парламенту ЛНР.

«Після того, як, фактично, незаконне захоплення влади відбулося із застосуванням збройних формувань, коли люди на південному сході стали виступати проти дій у Києві … з самого початку ми, комуністи, перебували разом зі своїми виборцями і тому фракція Компартії прийняла рішення, що ми в повному складі, захищаючи інтереси наших виборців, повністю переходимо для роботи в парламент Луганської народної республіки», – заявив депутат Луганської обласної ради Андріянов.

За його словами, після закінчення військових дій в регіоні луганські комуністи мають намір створити Компартію «ЛНР».

«Передбачається, що вже з цього дня луганські комуністи почнуть створення Комуністичної партії ЛНР, яка збереже братерські відносини з КПУ», – зазначає на відео голова фракції Олександр Андріянов.

Рибалко факт погрози від Володимира Куницького місцевим журналістам підтвердив і сказав, що написав заяву до поліції. У поліції журналістам факт подання заяви не спростували і не підтвердили.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here